8 sztár, aki egy forgatáson csókolózott először

2022.július.15.

Az első csókra mindenki emlékszik, még nagymamakorban is párás lesz a tekintet, ha visszagondol valaki az első igazi csókjára. De mi van akkor, ha ez a fontos, és egyébként nagyon intim pillanat nem egy diszkrét helyen, hanem mondjuk egy filmforgatáson történik? A következő hírességek mesélhetnének.

Mind Dakota Fanning, mind pedig húga, Elle Fanning egy forgatáson csókolózott először
Mind Dakota Fanning, mind pedig húga, Elle Fanning egy forgatáson csókolózott először
Fotó: Getty Images /Antonio de Moraes Barros Filho

Igazi fordulópont az életben, és valószínűleg a legtöbb embernek még akkor is gyönyörű emlék, ha nem is sikerült tökéletesre, ha elbénázta, vagy ha ma már képtelen felfogni, hogyan lehetett éppen vele az első. Ha egy átlagos emberre ilyen hatással van az első csók, akkor milyen lehet, ha valaki ezt a bizonyos első alkalmát egy forgatáson éli át, hogy aztán nézők milliói bámulják a moziban, vagy a tévében? Egyáltalán - igazi egy ilyen első csók?

Megnéztük, hogy a sztárvilágban ki mindenki csókolózott először éppen a kamerák előtt, és milyen emléke van erről a nagy pillanatról!

Ashley Benson

Fotó: Getty Images

A Pretty Little Liars szuperdögös szőkesége, Ashley Benson az Ármány és szenvedély című klasszikus sorozatban kapott szerepet 15 évesen. Rögtön a sorozat első epizódjainak egyikében egy nála idősebb színésszel kellett csókolóznia. Ashley később bevallotta, hogy senkinek nem árulta el, hogy ez lesz az első csókja, amiről később azt nyilatkozta, hogy nagyon furcsa, de érdekes és izgalmas élmény volt.

Dakota Fanning

Fotó: Getty Images

Valószínűleg nem lett volna túl nagy rizikó megtippelni, hogy a Fanning-lányok a filmvásznon csókolóztak először, hiszen Dakota és Elle is nagyon pici korukban kezdték hollywoodi karrierjüket. Arra persze mi sem gondoltunk, hogy Dakota már hétéves korában átesett élete nagy pillanatán, ráadásul mint Reese Witherspoon karakterének kislánykori megszemélyesítője, a kicsit szerencsétlen magyar címmel megáldott Sweet Home Alabama (Mindenütt nő) főcímében nagyon romantikus körülmények között, a viharos tengerparton csattant el az első csók.

Kirsten Dunst

Fotó: Getty Images

Talán nem is kevesen a világ legszerencsésebb tinijének gondolhatták a csupán 11 éves Kirsten Dunstot, hiszen az Interjú a vámpírral című sikerfilmben az éppen sztárstátuszba repülő Brad Pittet csókolhatta meg. Neki azonban egészen más élménye van a híres jelentről: „Nagyon undorítónak találtam, el is vette a kedvemet az egésztől, legközelebb 16 évesen csókolóztam”.

A csókolózás története: mikor és miért kezdtünk csókolózni?

Saoirse Ronan

Fotó: Getty Images

Szintén gyerekszínészként kezdte Saoirse Ronan a karrierjét, 10 évesen már a zseniális Michelle Pfeiffer oldalán játszhatott az Anyád lehetnék című vígjátékban, de neki nyilván az az egyik legmeghatározóbb élmény, hogy ebben a filmben csattant el élete első csókja, aminek ugyan kicsit félénken kezdett neki, de aztán elég határozottan fejezte be. Később elárulta, hogy volt ideje belejönni, mert többször is felvették az apró jelenetet.

Kay Panabaker

Fotó: Getty Images

A sorozatsztár rengeteg ifjúsági produkcióban szerepelt az utóbbi években. A Mindig nyárban egyenesen az egyik legnagyobb tinisztárral, Zac Efronnal játszott együtt. Az akkor 14 éves Kay és Zac között el is csattan egy csók a sorozatban, ami a színésznő számára egyben az első volt életében. Nyilván sokan irigykedve néznek rá, de szerinte az egész rémesen kínos volt. „Az egész stáb minket figyelt, olyan volt, mintha a saját édesapám előtt kellene csókolóznom.” Kay dicséretére legyen mondva, hogy nagyon profin teljesített ennek ellenére is.

Selena Gomez

Fotó: Getty Images

Ugye, hogy nem! A Disney-sztár pedig természetesen a képernyőn csókolózott először, ugyancsak egyetlen epizódban játszott a nagysikerű Zack és Cody élete című sorozatban, de ott rögtön el is csattant az első csók. Nem is akárkinek, hanem a címszereplő Zacket alakító Dylan Sprouse-nak adja ez első csókját egy iskolai rendezvényen. Elég meglepő, de Victoria Justice szintén csak egyetlen epizódban szerepelt, és ha hiszitek, ha nem, ő pedig a Cody-t alakító tesóval, Cole Sprouse-zal csókolózott először.

Mit árul el a férfiak csókja?

Mila Kunis

Fotó: Getty Images

Lehet valami ennél is romantikusabb? Mila Kunis 15 évesen életében először a kamerák előtt csókolózott az Azok a ´70-es évek show című sorozatban, és természetesen Ashton Kutcherrel, akinek 17 évvel később a felesége lett, és akivel családot alapított. Ennél romantikusabb sztorit kitalálni sem lehet. Később Mila bevallotta, hogy rettenetesen ideges volt a felvétel előtt, de még nála is idegesebb volt Ashton, aki sokáig nem is tudta, hogy kolléganőjének ez volt az első csókja: „Annyira lazán játszott, hogy azt gondoltam, ő ezt már ezerszer csinálta. Nekem meg remegett a gyomrom, annyira ideges voltam, hogy most meg kell csókolnom ezt a lányt” - mesélte Ashton Kutcher később.

Anna Chlumsky

Fotó: Getty Images

Kérdés nélkül a filmtörténet egyik legcukibb csókjelenetét Macaulay Culkin és Anna Chlumsky hozta össze. Ikonikus pillanat, amit már rengetegszer újra megidéztek a filmvásznon is. Természetesen mindkét, akkor 11 éves színészpalántának ez volt az első csókja. Tökéletesebbre aligha sikerülhetett volna, hiszen az MTV Movie Awardson, - ahol a legviccesebb filmes díjakat osztják -, rögtön elnyerték vele az év csókjelenete díjat is. A fiatal színésznőnek remek humora volt már picinek is, ugyanis megjegyezte, hogy vagy most kell abbahagynia, hogy rögtön díjazták érte, vagy örök életében ezt fogja csinálni, ha ez ilyen jól megy neki. Mint tudjuk, végül az utóbbi mellett döntött, és remek hollywoodi karriert futott be.

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói