Tolvai Reni új klipjében szexi oldalát mutatja meg - Itt az Angyal

2020.szeptember.28.

Tolvai Reni énekesnő új klippel örvendezteti meg a rajongóit. A szépséges előadó új szerzeménye egy szerelmi háromszöget mutat be, amiben a nő az, aki nem tud választani két férfi között. Mindkét férfiban mást szeret és azt érzi, hogy egyiket sem tudja elengedni. Ami az egyikben megvan, az a másikban nincs meg. A nő valahol élvezi is a helyzetet, de sokszor ez a vívódás fájdalmas is.

"Azért szerettem volna ezt a témat ehhez a dalhoz, mert valahogy amikor először meghallgattam a demót egyből ez jutott eszembe. Ebben közrejátszik az, hogy rengeteg barátom, barátnőm és jómagam is voltam már ilyen helyzetben tinikoromban. Viszont tudom, hogy sok ember életében jelen van ez a helyzet és ez a dal nekik szól. A videoklipet úgy találtam ki hogy egy rajongóm irt nekem, hogy ‘Reni ahányszor meglátlak Jessica Rabbit jut eszembe rólad a Roger Nyúl a pácban filmből'. Úgy döntöttem ez lesz a koncepciója a videónak, Kiss Márkkal megcsináltuk egy az egyben Jessica ikonikus ruhájat és kibéreltem egy színházat, ahol leforgattuk. Nagyon közel áll hozzám Jessica Rabbit mint fiktív előadó, imádom a nőiességét és mozgását is. Két férfiszereplőt is láthatunk a videóban, ahogy az egyik a nézőtérről figyeli az előadásomat, miközben a másik a bejárati ajtóból titokban. Nagyon remélem, hogy nektek is tetszeni fog", mondta Tolvai Reni.

Az ANGYAL című dal szerzői Szabó Zé (zene) és Tabar István (szöveg), illetve Fehér Holló, aki a maszter és keverésert volt a felelős.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói