Az ukrán elnök, Zelenszkij vígjátéksorozatát nemsokára a tévében is nézheted

2022.március.11.

Szomorú hellyé vált a világ, amikor néhány héttel ezelőtt Oroszország megtámadta Ukrajnát. A média minden szegletéből a háború sújtotta ország fotói köszönnek vissza, mi egyszerű emberek pedig csak annyit tudunk tenni, hogy segítünk a menekülni kényszerülő embereknek erőforrásainkhoz mérten.

Volodimir Zelenszkij
Volodimir Zelenszkij
Fotó: Gettyimages.com

A háború természetesen az ukrán elnököt is központi szerepbe helyezte és az egész világ megismerte Volodimir Zelenszkij nevét. Az európai országok lakosai nagyjából azért tisztában voltak vele korábban is, hogy ki Ukrajna elnöke, előéletéről viszont csak keveset tudtunk.

Így élte túl a Vogue ukrán szerkesztősége a háború első napjait - 1. rész

Volodimir Zelenszkij számára nem mindig volt egyértelmű, hogy politikai pályára lép. Korábban népszerű színész, komikus, forgatókönyvíró, filmproducer és rendező volt. Produkciós cége rengeteg filmet, televíziós sorozatot és rajzfilmet gyártott, közülük a legnépszerűbb A nép szolgája című vígjátéksorozat lett, amiben maga Zelenszkij játszotta a főszerepet. Kifejezetten humoros, ahogy az élet szőtte a szálakat, hiszen a sorozatban Zelenszkij egy szerény középiskolai történelemtanárt alakít, aki hirtelen az elnökválasztási kampány közepében találja magát, majd meg is választják elnöknek.

A Ksenia Schnaider alapítói az ukrán-orosz béke megtestesítői

A sorozatban humorosan mutatják be, hogyan (nem) tud beilleszkedni egy egyszerű fickó az elnök szerepébe. A főszereplő hiába válik az ország első emberévé, nem tudja feladni korábbi életét: még mindig a barátaitól kér kölcsön hónap végén, szüleinél szeretne lakni és biciklivel jár munkába.

A nép szolgája című vígjátéksorozat három évadot élt meg, március 20-tól pedig minden vasárnap 18.50-től dupla epizóddal látható majd az RTL Klubon.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját