Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

A Hazug csajok társasága csupán négy éve ért véget, máris elképesztően hiányoljuk, és úgy tűnik, ezzel nem vagyunk egyedül. Az HBO Max újraindítja a sorozatot Hazug csajok társasága: Eredendő bűn címen – de vajon mire is számíthatunk pontosan?

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell
Fotó: Gettyimages.com

Az eredeti, Sara Shepard könyvén alapuló történet szerint Alison (Sasha Pieterse) eltűnését követően egy titokzatos, magát 'A'-nak nevező személy fenyegető üzenetekkel tartja sakkban a sötét titkokat őrző rosewood-i barátnőket, Ariát (Lucy Hale), Hannát (Ashley Benson), Spencert (Troian Bellisario) és Emilyt (Shay Mitchell). A sorozatból hét évad készült 2010 és 2017 között. Ezt követően két spin-off sorozat is elindult, a Ravenswood és a Hazug csajok társasága: A perfekcionisták, de mindkettő csak egy évadot élt meg.

Az Eredendő bűn forgatókönyvén Roberto Aguirre-Sacasa, a Riverdale megalkotója dolgozik – tehát biztosra vehetjük, hogy őrületes fordulatokra számíthatunk majd. A sorozat első két epizódját Lisa Soper fogja rendezni, aki a Sabrina hátborzongató kalandjaiban már kipróbálhatta magát rendezőként. A készítők elmondásuk szerint mindent meg fognak tenni, hogy a megújulás mellett kifejezzék tiszteletüket az I. Marlene King által megalkotott sorozat iránt – amelynek ők maguk is nagy rajongói.

Aguirre-Sacasa ősszel közzétett egy kis ízelítőt, amelyben 'A' üzenete olvasható: „Ez nem az, amit gondoltok, r*bancok.” Titkok, amelyekért meg kell halni. Bűnök, amelyekért ölni kell. A kis hazugok új generációja – olvasható a posztban. Vajon mégis mi vár ránk az új sorozatban?

Az biztos, hogy az Eredendő bűn napjainkban fog játszódni, de új helyszínen és új szereplőkkel várja majd a közönséget „20 évvel azután, hogy egy sor tragikus esemény majdnem szétszakította Millwood kékgalléros városát”. A sorozat „egy csoport különböző tinilányról fog szólni, akiket egy ismeretlen támadó kínoz, és akiknek meg kell fizetniük a szüleik két évtizeddel ezelőtt elkövetett titkos bűnéért”.

Tabby szerepében Chandler Kinney-t fogjuk látni, aki feltörekvő rendező és horrorfilm-rajongó, és akinek természetesen van mit rejtegetnie. Noa, akit Maia Reficco fog játszani, egy futósztár, aki keményen dolgozik azon, hogy életét visszahozza a normális kerékvágásba egy fiatalkorúak börtönében töltött nyár után.

Bailee Madison Imogent fogja alakítani, aki egy igazi túlélő és mindent megtesz, hogy felfedje a titokzatos 'A' kilétét, küzdve a saját és barátnői életéért. Faran, a kiegyensúlyozott és fegyelmezett balerina szerepében Zariát láthatjuk majd, aki arra törekszik, hogy kijusson Millwoodból, de ebben nemcsak 'A' akadályozza. A Malia Pyles által megtestesített Minnie a csapat legfiatalabb tagja, aki túlélt egy gyermekkori traumát és idejét nagyrészt a virtuális világban szereti tölteni, viszont nagyon is képes arra, hogy felvegye a harcot a lányokat fenyegető sötét erőkkel.

A sorozathoz még nem készült előzetes, azonban egy rövid bepillantást már nyerhettünk az HBO Max éves ajánlójának köszönhetően, amelynek 54. másodperce körül jelennek meg az új hazug csajok generációjának tagjai.

courtesy of HBO

Amire biztosan számíthatunk, az még több gyilkosság és botrány, suspense és horror – hiszen sosem elég a coming of (r)age drámákból. Kíváncsian várjuk, hogy a reboot miként fog kapcsolódni az eredeti sorozathoz!

Ez is érdekelhet

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

Ilyen miniruhában ment férjhez Kourtney Kardashian

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább