Zséda új feldolgozásával visszarepít az időben egészen a 80-as évekig

2020.október.1.

A 80-as évek ikonikus slágerét dolgozta fel a GLAMOUR Women of the Year-díjas Zséda. Ezúttal Vikidál Gyula klasszikusának, a "Csak a szívemet dobom eléd" vadonatúj, elektro-popos újragondolásával célozza meg a slágerlistákat az eMerton- és Fonogram-díjas énekesnő.

Régi tervem volt ezt a dalt elénekelni. Végre eljött az ideje, mert most tudtam azt a magabiztosságot, azt a kirobbanó energiát beletenni, ami igazán életre kelti - mesélte Zséda az újdonságról. Vikidál Gyula régi kedvencem, óriási hang, nagy formátumú énekes, és boldog vagyok, hogy meghallgatta és tetszik neki ez az új változat. Imádtam csinálni, mert hatalmas ívet lehet a dalban bejárni, sok lehetőség van benne egy énekes számára. A rockos, energikus verzéktől a szenvedélyes, musicales, drámai végkifejletig. Presser Gábor és Sztevanovity Dusán szerzeményei mindig nagy hatással voltak rám.

Szenzációs látványvilágú, neon fényekben gazdag videoklip is forgott a trackhez, amiben az énekesnő a korszak ikonikus autójával száguld az éjszakában.

"Amikor a klip rendezője, Indián előállt az ötlettel, hogy egy DeLoreannal forgassunk, csak úgy tódultak elő a gyerekkori emlékek. Mert ki ne játszott volna el a gondolattal kiskorában, hogy beül a 'Vissza a jövőbe' autójába és oda utazik térben és időben, ahová csak szeretne" - vallott a forgatásról az énekesnő.

Zséda nyári slágere, a rádiók repertoárjának állandó eleme, az "Életben maradni" már bepillantást engedett a készülő új nagylemez hangzásvilágába és most is hasonló időutazásban lehet részünk.

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját