Pöttyös láb

2011.február.4.

Kedves GLAMOUR,

mitől van az, hogy pöttyös marad a lábam, miután leborotválom, de nem begyullad a tüsző, mert nem pirosodik ki meg semmi, csak pöttyös. Ha viszont epilálom vagy gyantázom, akkor pedig benő... Mit tegyek?

A gyantázás és epilálás, de akár a borotválás esetében is benőhet a szőr. Ezt meggátolhatod, szőrnövekedést késleltető krémekkel és a szőrbenövést gátló termékekkel. Ezek valóban hasznosok és nem is túl drágák, tehát megéri beszerezned egyet. Az X-Epil S.O.S Epil szőrbenövést gátló folyadékához ajánlott fogyasztói áron 1399 forintért juthatsz hozzá.

A pirosodás több dologtól lehet. Ne használd más borotváját, mert nem higiénikus. Ha lehet, akkor mindig használj borotvahabot, vagy zselét, mert könnyebben csúszik majd a penge és arra is figyelj, hogy ne legyen száraz a bőr a lábadon. A későbbi égető érzésnek ez a leggyakoribb oka.

Hidratálás, hidratálás, hidratálás! Ha alapjáraton túlérzékeny a bőröd, akkor gyógyszertárban szerezd be a testápolód. A Vichy Essentielles testápolója hipoallergén, paraben mentes és kimondottan száraz bőrűeknek készült. 1799 forint az ajánlott fogyasztói ára.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói