TGFWB S/S14 – Hajtrend előzetes

2013.november.4.

2013. októberében is kollekciókra szabott frizurák vonultak végig a TONI&GUY Fashion Week Budapest kifutóján. Megmutatjuk kedvenceinket!

Az ANDA backstage
Az ANDA backstage

A TONI&GUY Fashion Week Budapest S/S 14 backstage-ben Friedman Péter, a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe magyaroszági szakértője és csapata a tervezők legújabb darabjaihoz és egyedi elképzeléseihez igazította a TGFWB frizuráit. Összegyűjtöttük, hogy a magyar divathéten látottak közül melyek lesznek azok a hajtrendek, amelyek az elkövetkező szezonban valószínűleg belopják majd magukat mindennapjainkba.

Azok számára, akik figyelemmel követik a nemzetközi hajtrendeket, már nem újdonság, hogy 2014 tavaszán a könnyed, gyorsan elkészíthető frizurák kerülnek majd előtérbe. Az elkövetkező szezonban a legmenőbb frizurák jellemzői: laza textúra, minimalizmus, természetesség. Ez a fő irányvonal a TONI&GUY Fashion Week Budapest kifutóján is tökéletesen kirajzolódott. Lássuk a legjobbakat!

A Je Suis Belle backstage

A Je Suis Belle bemutatóján felbukkanó Bridget Bardot inspirálta hajkorona kulcsa a TONI&GUY Hajtőemelő por megfelelő használata. A '70-es éveket idéző laza textúrájú, mégis fixen tartó frizura titka a fejtetőn és a tarkón elhelyezett, majd összefogott lófarkak közötti tincsek feltupírozásában rejlik. A különleges, színházi függönyre emlékeztető lágy esésű tincsek eléréséhez a fodrászok a matt hatást biztosító terméket masszírozták a modellek hajába, amelytől az a megfelelően dús hatású mellett is természetes textúrát kapott.

A Fashion Week Budapesten bemutató tervezők frizurái közül ebben a szezonban egyik legnagyobb kedvencünk, az ANDA márka számára készített fehér festékkel beszórt hajzuhatag volt, amely tökéletesen reflektált a ‘street couture' inspirálta 2014-es tavaszi-nyári kollekció játékosságára, a geometrikus arányokkal folytatott huzavonára, ugyanakkor kellemes összhangban volt a a fehér kifutóval is. Friedman Péter és a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe csapata az örök klasszikusnak kikiáltott hátrasimított frizurát, amelyet a forma tartásának kedvéért TONI&GUY Erős tartású hajlakkal fixáltak, a hajvégekre szórt festékkel tette merészen modernné.

A USE unused bemutatója után Kondás Kata

A USE unused jövő nyárra is különleges printekkel és anyagokkal készült. Kollekciójukhoz idén az örök copfot társították, amely ebben a szezonban egyszerű és elegáns külsőt kölcsönzött a kifutón végigvonuló lányok számára. A fejtetőn három részre osztott tincseket Péterék a TONI&GUY Hidratáló fényspray használatával tették éterivé, glamouros külsőt kölcsönözve ezzel a mindenki számára könnyen elkészíthető frizurának.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói