Vászonképek napjainkban

Szponzorált tartalom

2020.április.21.

A vászonképek már sok üzletben megvásárolhatóak. Változatos mintájuknak, méretüknek és színviláguknak köszönhetően sokan kedvelik ezeket. A kedvelők számának növekedésével a vászonképkészítők száma is megnövekedett. Ideális, ha ki tudod szúrni a pénzhajhász bandákat. Ezek olyanok, mint a bevásárlói parfümárusok, valami hasonlót árulnak. De ezek, mint tudjuk, minőségileg sokkal gyengébb, alacsonyabb minőségű hamisítványok. Pont ezért elárulunk néhány titkot, amely segítségével te is meg fogod tudni különböztetni a profi vászonképkészítőt attól, aki csak annak adja ki magát.

Vászonképek napjainkban
Fotó: Vaszonkepszalon.hu

Minőségbiztosítás

Jó minőségű vászonkép elkészítéséhez jó minőségű fotókra van szükség. Mindig gyanús az, aki bármilyen fényképből képes bármekkora vászonképet készíteni. A kis felbontású fénykép túl nagyban nyomtatása esetén a kép széteshet, pixelessé válhat. Fali dekorációként csúnyán fog mutatni. Fontos, hogy a képen minden szereplő teljesen látható legyen. Nem általános, de fordult már elő, hogy valamelyik személyt félbevágták. Így ő csak alsó vagy felső részben került nyomtatásra. Az ilyen hibák persze csak utólag derülhetnek ki, de a profizmus jele, ha a nyomtatás előtt látsz egy nyomtatási tervezetet vagy nézőképet.

Extrák

A vászonképeket keretezik, így lesznek falra kész dekorációs elemek a vászonnyomatokból. Általában ez kettő vagy négy centiméteres kerettel történik, de az ügyfél és a kép igényei szerint ez változhat. Ez lesz az a méret, amivel a kép a fal síkjától kiemelkedik.
A profi szalonok segítségedre lehetnek az effektezés vagy restaurálás területén is. Ezekkel a megoldásokkal lehet egy gyengébb minőségű képet jobbá vagy nyomtathatóvá tenni. De az effektekkel egyébként is nagyszerű képeket lehet készíteni, akár még különlegessé is képesek tenni azokat.

Idő és pénz

Ez a két dolog kulcsfontosságú az életünkben. A piaci ár alatti ajánlatokkal azért bánjunk óvatosan. Az viszont érthető, ha egyes időszakokban a műhelyek is terheltebbek. Jellemzően ilyen a karácsonyi időszak. Általános esetben egy ilyen munka általános elkészítési ideje pár napot vesz igénybe. Ideális esetben a vászonképkészítő műhelyek is garanciálisan dolgoznak. Ebben a termékkategóriában is kerülendőek a számla nélkül olcsóbb, "fizesse és vigye" stílusú üzletpolitikát folytatók. Ezekben folyton csak csalódni fogunk. A vászonképek átvétele esetén jó, ha van személyes és postai átvétel is. A személyes átvétel alapján tanúbizonyságot vehetünk a cégről és annak állapotáról. Természetesen a jelenlegi vírushelyzet ismeretében ezt most nem követelhetjük meg.
Ha felkeltettük az érdeklődésed a vászonképek iránt, lehetőséged van elmélyülni a vászonfotó ötletek között is a Vászonkép Szalonnál. Itt elolvashatod azt is, ami ebből a cikkből kimaradt. Sőt, egyben megtaláltad a vászonképkészítők között kis hazánk legjobb és egyben legbarátságosabb csapatát.

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk