Karácsonyozz luxuskörnyezetben!

Hirdetés

2022.december.5.

2021. július 1-jén nyitott a Dunakanyar egyik legújabb hotele, a Grand Hotel Esztergom, a 4 csillagos superior szálloda. Üzemeltetője a Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik meghatározó szereplője. Ha különleges élményre vágysz, ajánjuk a figyelmedbe ezt a varázslatos szállodát.

Grand Hotel Esztergom
Grand Hotel Esztergom
Fotó: Grand Hotel Esztergom

A Grand Hotel Esztergom lobbyjába érkezve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. 131 igényesen berendezett szobát és 18 tágas luxus lakosztályt kínál 4 szinten, melyekből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára és a pilisi erdőre.

A ház kivételes konferencia- és rendezvénykapacitással bír. Méretét, felszereltségét és jellemzőit tekintve is hiánypótló a régióban. Közel 400 négyzetméteres rendezvényterme kiváló lehetőséget biztosít állófogadásokra, bankett vacsorákra, valamint 350 négyzetméteres, természetes fényű, kör alakú előadóterme és öt felszerelt panorámás tárgyalóterme a legkülönbözőbb céges és egyéb rendezvényigények kielégítésre alkalmas.

Pepper, a szálloda beszélő robotja várja az érkező gyerekeket a lobbyban. Pepper egy robotgyerek, aki képes elcsevegni gyerekekkel, vagy akár útbaigazítást, tájékoztatást adni a felnőtteknek.

Rekreációs tér a kikapcsolódáshoz

A 700 négyzetméteres rekreációs tér is várja a vendégeket, ami nemcsak kicsiknek, de felnőtteknek is óriási élményt nyújt, sőt, akár csapatépítések helyszínéül is szolgál. És hogy mi várja a vendégeket itt? Virtuális játéksarok Gamer PC-vel, Playstationnel, Laser-Mase, avagy egy lézermező, ahol úgy érezheti magát mindenki, mint egy akciófilmben. Egy csapatverseny helyszíne is lehet, sőt ez úgy került kialakításra, hogy mozgássérültek is élvezhessék a pályát. Versenyszelleműeknek a kedvence a tag-challange, ahol különböző nehézségű ügyességi feladatok várnak a pályán, amit időre kell teljesíteni!

Nagyon hangulatos a hotel hallja is
Fotó: Grand Hotel Esztergom

A rekreációs térben helyet kap egy büfé is, ahol játék után megejtőzhetünk, de mindezek mellett a hagyományos játékok is megtalálhatóak: ping-pong, csocsó, léghoki, biliárd és kültéri játszótér is!

Wellness felnőtteknek

A szálloda nyújt wellness-szolgáltatásokat, panorámás, tetőtéri Day Spa részlege egy kisebb befogadóképességű, exkluzív részleg. Itt a vendégeknek van lehetősége nyugodt körülmények között kikapcsolódni, a Dunakanyar fővárosának, Esztergomnak mesés látképét csodálva. A szolgáltatásokat és a napsütötte terasz nyugalmát a terület “adults-only” jellegéből adódóan zavartalanul élvezhetik a vendégek.

A wellness szolgáltatások is igazán különleges élményt nyújtanak
Fotó: Grand Hotel Esztergom

A szálloda már karácsonyi hangulattal várja a szállodába érkezőket az adventi időszakban, sőt Esztergom városával együttműködve rengeteg program várja a decemberben idelátogatókat!

Amennyiben megtekintenéd karácsonyi ajánlatukat, kattints IDE!

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói