Stana Alexandra: Fotókönyvbe foglaltam a karrieremet!

Hirdetés

2022.november.21.

Stana Alexandra a fényképek rajongója, szívesen ássa elő a régi családi fotóalbumokat is, melyekbe édesanyja egyesével ragasztgatta bele a fotókat. Ő már a modernebb megoldások híve: CEWE FOTÓKÖNYVBE gyűjti az emlékezetes pillanatokat. Legújabb kötete pedig több szempontból is különleges. Nézd csak!

Alexandra imádja a papírképeket és a CEWE FOTÓKÖNYVEKET
Alexandra imádja a papírképeket és a CEWE FOTÓKÖNYVEKET
Fotó: CEWE Magyarország

Alexandra csodás karriert futott be, mindent megvalósított, amit megálmodott magának. Nem csak Magyarországon, külföldön is elismerték tehetségét, a táncversenyek és színházi előadások mellett népszerű showműsorokban is bizonyította profizmusát. Legújabb CEWE FOTÓKÖNYVE a szakmai életútját mutatja be, nem is akárhogyan!

A fotókönyvben üzeneteket is hagyott magának és az utókornak
Fotó: CEWE Magyarország

Régóta rajong az emlékekért

Kiskorom óta odavagyok a fotóalbumokért. Szerintem azért, mert édesanyám gondosan gyűjtötte a családról készült felvételeket. Imádjuk kézbe venni, nézegetni a fényképeket. Én CEWE FOTÓKÖNYVBE gyűjtöm életem legfontosabb pillanatait. Örülök, hogy manapság sokkal egyszerűbb a dolgunk, hiszen akár már mobilról is megszerkeszthetjük magunknak a fotókönyvünket, vagy megrendelhetjük a fotókidolgozást – árulta el Alexandra, aki mindig vágyott arra, hogy legyen egy modern, trendi, szakmai portfóliója, amit később büszkén megmutathat az utókornak is.” – mesélte Alexandra.

Maga a szerkesztés is élmény, újraélte élete fontos momentumait
Fotó: CEWE Magyarország

Összegyűjtöttem az ikonikus fotóimat, táncos szempontból a legfontosabb eseményeket, fellépéseket és mérföldköveket. Ez a fotókönyv az életem, a munkásságom, mérhetetlenül büszke vagyok rá, csodaszép lett! Nemcsak attól különleges, hogy kézbe fogható az életem, hanem attól is, hogy fontos videókat is tartalmaz. Döbbenetes, hogy ott tart a technika, hogy a fellépéseimet is „tárolhatom” a fotókönyvben: csak beolvasom az oldalra szerkesztett QR-kódot, és már nézhetem is a gyerekkori táncversenyemet! Olyan jó lesz idős koromban visszanézni mindent egy helyről!” ” mosolygott Alexandra, aki megsúgta, hogy nincs karácsony fényképes ajándékok nélkül.

QR-kódokat helyezett el a könyvben, hogy ne maradjanak ki a videók sem
Fotó: CEWE Magyarország

„Aki ismer, tudja, fontosak számomra az emlékek. Az otthonom telis-tele van fotókkal ilyen-olyan formában, mivel derűt hoznak a hétköznapokba, szeretem nézni őket. Nem akarom elárulni magam, de a fa alatt biztosan lesznek olyan fényképes meglepik, amik egy-egy kedves élményre emlékeztetnek.” ” meséli a táncosnő.

A könyvben megtalálhatók karrierje legfontosabb állomásai
Fotó: CEWE Magyarország

Ez is érdekelhet

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói