A GLAMOUR betűgyűjtő 2014 nyereményjátékának hivatalos játékszabálya

2014.augusztus.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

1. A Játék Szervezője
A nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Axel Springer- Budapest Kiadói Kft. (székhely:1122 Budapest, Városmajor utca 11.), mint a Játékban résztvevő www.glamouronline.hu/betugyujtes weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők, a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek Ptk. 8:1. § (1) 2. bekezdés szerinti hozzátartozói.

3. A Játék időtartama
A Játék 2013. december 18-án kezdődik és 2014. szeptember 22-e éjfélig tart.

4. A Játék menete
4.1. Játékleírás

A Játék hirdetése az Axel Springer- Budapest Kiadói Kft. által kiadott Glamour magazin 2014/1-2., 3., 4., 5., 6., 7-8. és 9. lapszámában és a Kiadó által üzemeltett www.glamouronline.hu/betugyujtes oldalon jelenik meg a játék időtartama alatt.
A Játék nyereményszelvényeinek száma: 7 db. A nyereményszelvény az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. által kiadott Glamour magazin
2014/1-2. ("G" betű),
2014/3. – ("L" betű),
2014/4. – ("A" betű),
2014/5. – ("M" betű),
2014/6. – ("O" betű)
2014/7-8. – ("U") betű és
2014/9. – ("R" betű) számában található meg.
A 2014/9. számban található nyereményszelvényhez tartozik 1 db kérdés, melyeket a beküldőnek meg kell válaszolnia.
Szabályos pályázatnak minősül az összes lapszámból kivágott betűk (a GLAMOUR szó összes betűje) beküldése és a kérdés helyes megválaszolása. A sorsoláson minden határidőig beérkezett pályázat részt vesz. A pályázatokat levelezőlapra ragasztva kell beküldeni a szervező címére.
A nyereményszelvények Kiadóhoz való beérkezési határideje: 2014. szeptember 22. napja.
A sorsolás 2014. szeptember 24-én 9.00 órakor, közjegyző jelenlétében a kiadóban (1122 Budapest, Városmajor u. 11.). A sorsoláson egy nyertest és három tartaléknyertest sorsolunk ki. Egy játékos korlátlan számú pályázatot küldhet be. A nyereményadót a Szervezők fizetik. A nyerteseket telefonon és postai úton értesítjük. A Szervező kizárja felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. A nyertesek névsoruk közléséhez való írásbeli hozzájárulásukat legkésőbb a nyeremény átvétel egy időben adják meg.4.2 Nyeremény

A nyeremény 1 db GUCCI táska.
A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult.

4.3 Eredményhirdetés
Az eredményhirdetés időpontja és helyszíne: 2014. szeptember 24. 11.00 óra, Axel Springer-székház 1122 Budapest Városmajor u. 11.
A Szervezők a nyertesek értesítését a Játékos által a játékfelületen megadott telefonon és postacímen kísérlik meg. A Szervezők kizárja felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. A nyertesek névsoruk közléséhez való írásbeli hozzájárulásukat legkésőbb a nyeremény átvétel egy időben adják meg.

5. Vegyes rendelkezések

A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervezők díjmentesen felhasználják a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, nem, születési idő, lakcím, e-mail cím) az érdekeltségükbe tartozó kiadványok és cégek reklámtevékenysége és a jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára.

A nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott adatait üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig kezeljük. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adják át, továbbá publikálják vagy ismertessék a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban. A nyertes neve közléséhez való írásbeli hozzájárulását legkésőbb a nyeremény átvétel egy időben adja meg. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

Az adatok feldolgozását az Axel Springer cégcsoport (1122 Budapest, Városmajor u. 11) végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, törlését illetve ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről.

Amennyiben adatai jövőbeni felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, erről levélben értesítsen minket a következő címen:
Axel Springer- Budapest Kiadói Kft. Marketing osztály 1122 Budapest, Városmajor u. 11. vagy e-mailen az adatkezelo@axelspringer.hu címen.

A résztvevő által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat üzletszerzési célból kezeljék, ennek keretében üzleti ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján.

Hozzájárulok, hogy az adatkezelők elektronikus hirdetést, reklámlevelet küldjenek a regisztrációnál megadott e-mail címemre.

A játékszabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom.
A Játék résztvevői, részvételükkel jelen jognyilatkozattal elfogadják a hivatalos játékszabályt. A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Ptk. vonatkozó szabályai irányadók. A játékszabály módosításának jogát a Szervezők fenntartják.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője