Szenzációs újdonsággal jönnek a GLAMOUR-napok

2018.szeptember.6.

Természetese idén októberben is jön a Shoppingünnep, hiszen újra jönnek a GLAMOUR-napok! Fantasztikus újdonsággal is készülünk nektek, amiről tudjuk, hogy egyszerűen imádni fogjátok!

De kezdjük a legfontosabbal! A GLAMOUR-napokat idén ősszel október 11-14. között rendezzük meg, nem kevesebb, mint 320 márka 4000-nél is több üzletében 20-70%-os kedvezménnyel vásárolhattok a GLAMOUR magazin októberi száma mellé csomagolt kuponfüzettel.

Megszokhattátok már azt is, hogy egy nappal a GLAMOUR-napok előtt már egy ideje nulladik napot is tartunk (október 10.), amit immár Beautynapnak nevezünk, méghozzá azért, mert ezen a napon a DM és a Rossman üzleteiben már felhasználhatjátok a kedvezményes kuponokat. Sőt, szintén lassan hagyománynak számít, hogy még mínusz 1. nap is lesz, méghozzá a Deichmann üzleteiben, ahol a férfiak kerülnek a középpontba.

A Camponában a GLAMOUR-napok ideje alatt sok-sok meglepetés és kényeztetés vár a GLAMOUR Stílussarokban.

Térjünk át az újdonságra! Mivel tudjuk, hogy a GLAMOUR-napok bizony nagyon kimerítő, muszáj időt szakítanod a feltöltődésre, és hát az egésznapos talpaláshoz, cipekedéshez kell az energia. Így aztán idén első alkalommal a GLAMOUR-napokkal párhuzamosan GLAMOUR Gasztronapokat is tartunk! Több száz étteremben és kávézóban vásárolhatsz 20-50%-os kedvezménnyel október 9-14. között!

Ne feledd, hogy idén is GLAMOUR-napok hőse kuponnal jutalmazhatod a legkészségesebb eladókat, és ismerheted el a munkájukat. És ne feledd idén is videóversenyt hirdetünk. Hamarosan még több információt tudhatsz meg mindezekről itt az oldalon!

Ez is érdekelhet

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói