Rihanna, Lady Gaga, Meghan Markle - Íme 2018 legjobban öltözött női

2018.december.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mindig sasoljuk a sztárok vörös szőnyeges megjelenéseit, különösen a fontosabb események alkalmával, mint az Oscar gála, a Met gála vagy éppen a cannes-i filmesztivál. De egy-egy filmes premier, divatbemutató vagy valamilyen jótékonysági gála alkalmával is látunk csodaszép darabokat a hírességeken.

Szerencsére idén sem volt hiány jól öltözött hölgyekből a vörös szőnyegen, vissza is tekintünk a legizgalmasabb megjelenésekre, hadd inspiráljanak jövőre a ruhaválasztásainkban.

Íme 2018 legjobban öltözött sztárjai:


Tracee Ellis Ross
A legendás Diana Ross lánya, ha egyszer elkötelezi magát egy ruha mellett, akkor azt nagyon komolyan veszi, a rózsaszín összes árnyalatát például felvonultatta idén a vörös szőnyegen a Valentinotól kezdve a Michael Korsig, nem beszélve az AMA gáláról, ahol kizárólag fekete tervezők ruháiban állt a színpadra házigazdaként.

Lady Gaga
Gyakorlatilag karrierje kezdete óta minden évben beválaszthatnánk a legjobban öltözöttek listájára, de idén Lady Gaga tényleg kitett magáért a tollas Valentino kreációktól a dekadens Alexander McQueenekig, no meg persze a felejthetetlen óriás öltönyig, amivel beleírta magát a divattörténetbe. Kétségtelen, csillag született.


Meghan sussexi hercegné
Hogy is hiányozhatna erről a listáról az év nője? Meghan Markle már az esküvője napján divattörténelmet írt Givenchy menyasszonyi ruhájával, ami újabb bizonyítéka annak, hogy Harry herceggel közösen készen állnak még több modern hangulatot vinni a brit királyi udvarba. És most, hogy várandós, csak még több csodás ruhaválasztásnak lehet szemtanúi, amelyek között a Givenchy továbbra is kiemelt szerepet élvez.

Zoe Kravitz
A rocker Lenny Kravitz lánya nem hoz egy percig sem szégyent a papára, nemcsak tehetségben, hanem stílusban sem. A fiatal színésznőnek nagy kedvence a Saint Laurent, ami remekül illik is merész, kissé punkos stílusához, ha divatorientált, trendérzékeny ikont keresel, akkor ne is kutass tovább, Zoe Kravitz a te példaképed.

Zendaya

Disney hercegnő? Ugyan már. A színésznő nemcsak újra írta a tini szupersztárrá válás kézikönyvét azzal, hogy 16 éves produceri szerepet követelt a sorozatához, kikötötte, hogy a főszereplőnek értenie kell a küzdősportokhoz és a sorozatban színesbőrű családnak kell szerepelnie. Zendaya ugyanilyen merész és könyörtelen a vörös szőnyegen is, bármelyik pillanatban tud cukorkaszínekbe öltözni, hogy a következőben valami szuper sikkes, trendi darabban bukkanjon fel.

Margot Robbie
Saorise Ronan mellett az ausztrál színésznő is fantasztikusan teljesített minden egyes közös megjelenésük alkalmával is, hiszen együtt szerepelnek a Két királynőben. Margot Robbie mindig is csinos szettjeiről volt híres, de amióta a Chanel rajongását élvezi, azóta csak még bájosabb. A francia divatház esztétikája hihetetlenül illik a szőke színésznő időtlen szépségéhez, a Nanushkáról pedig nem is beszélve.

A legnagyobb sztáresküvők 2018-ban

A legnagyobb sztáresküvők 2018-ban

Rihanna
2018 mindörökké az az év marad, amikor Rihanna mindenkit maga mögé utasított a Met gálán Maison Margiela kreációjával, ami egy monumentális püspöki süveget is magába foglalt. Miközben az Ocean's 8-tel bekebelezték a vörös szőnyeges divatot színésznő kollégáival, arra is jutott ideje, hogy történelmet írjon Savage x Fenty fehérneműkollekciójával. De közben arra is ügyelt, hogy ő legyen az első, aki Virgil Abloh új Louis Vuitton férfikollekciójának egy darabját viseli, és még a halászsapkát is visszahozta a divatba. Azt hitted, neked volt sűrű az éved?


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője