Rihanna már ékszert is tervez

2017.április.8.

Nem kérdéses, hogy Rihannának jó érzéke van a divathoz: ruhát tervezett a Pumával Fenty néven, cipőt a Manolo Blahnikkal, napszemüveget a Diorral, majd zoknit a Stance-szel. És úgy tűnik, továbbra sem futott ki az ötletekből, ugyanis májusban, a cannes-i filmfesztiválon bemutatja az első ékszerkollekcióját is, amit a Choparddal közösen készített.

Rihanna már ékszert is tervez
Fotó: Getty

A "Rihanna Loves Chopard" kollekció az énekesnő szülőföldjéből, a barbadosi tájakból és a karneválakból merít inspirációt. Összesen 9 ékszert tartalmaz, amiket csakis limitált kiadásban, csupán 2000 darabot lehet megvásárolni majd.

Az ékszereket előrendeléssel foglalhatod le, és körülbelül 1460 dollár és 11140 dollár közé esik az áruk, a kollekció "ékköve" pedig egy csak gyémántokból készült óra.

Ezt nézd! Ilyen durva frizurákkal még nem láttad Rihannát!

[object Object]

"Rihanna és én együtt dolgoztunk a kollekción, és érezhetitek minden egyes darabban a visszatarthatatlan energiáját, az erős kreativitását és az ösztönösségét. A különleges stílusával újraértelmezi azt, ahogy az emberek tekintenek a divatra, és viselik az ékszereket" - árulta el a Chopard kreatív vezetője"

Alig várjuk, hogy megismerhessük Rihanna többi ékszerét is!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói