Selena Gomez nagyon megható levelet írt az LMBTQI közösségnek

2017.június.2.

A melegfelvonulás hónapjának kapcsán a Billboard arra kérte a popkultúra legfontosabb képviselőit, hogy írjanak "szeretet levelet" az LMBTQI társadalomhoz, amelyben kifejtik, miért fontos számukra, hogy végre egyenjogúan tekintsen mindenki ezekre az emberekre. Többek között Selena Gomez is csatlakozott a kezdeményezéshez, és szívhezszóló, őszinte levélben fejtette ki, hogyan találkozott először a meleg társadalom tagjaival, és milyen élmény maradt ez számára.

Selena Gomez
Fotó: Getty
[object Object]

"Gyerekkoromban reggelizni jártunk vasárnaponként anyukámmal és a barátaival. Nem tudtam, hogy mind melegek, ahogy azt sem, mit jelent ez a szó. Annyit tudtam, hogy jól érzem magam a kedves, szórakoztató emberek társaságában, és ők mind anyám barátai. Hálás vagyok neki, amiért ebben a nyitott szemléletű, ítélkezéstől mentés környezetben nevelt fel. A 16. születésnapomon azzal lepett meg, hogy elhívta a leggyönyörűbb transzvesztita előadót, aki elénekelte a kedvenc dalomat. Szerintem a legtöbb 16 éves nem mondhatja ezt el magáról!"-osztotta meg az énekesnő a történetét.

Láttad? 10 kép, hogy te is elhidd, Selena Gomez teste tökéletes

Selena azt is elárulta, hogy hatalmas hatással volt rá Madonna Truth or Dare című dokumentumfilmje, hiszen úttörő kezdeményezésnek tekinti a melegek világában a popikon alkotását. Emellett az énekesnő azt is kifejtette, hogy hiába felvilágosultabb már a társadalom, még mindig messze vagyunk sajnos a végső céltól:

[object Object]

"Még mindig rengeteg munka kell, és nagyon várom a napot, amikor végre nem ítélik el, nem rekesztik ki, és nem félnek azoktól az emberektől, akiknek eltérő a szexualitása" - zárta le levelét Selena.

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját