"Én és a Glamour fotópályázat" hivatalos játékszabálya

2010.június.8.

1. A Játék Szervezője

A "Én és a Glamour fotópályázat" elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") Szervezője az Axel Springer-Magyarország Kft. (központi ügyintézés helye: 1122 Budapest, Városmajor u. 11) mint a játékban résztvevő mindmegette.hu internetes portál tulajdonosa (továbbiakban: "Szervező").

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők, a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

3. A Játék időtartama

A Játék 2010. június 8-án kezdődik és 2010. június. 15-én 16 óráig tart.

4. A Játék menete

4.1. Játékleírás

A Szervezők 2010. június 8. és 2010. június 15. közötti időszakban közzéteszik a játék felhívását az Axel Springer-Magyarország Kft. által üzemeltetett www.glamouronline.hu, és a Glamour Online rajongó oldalán a facebook.com weboldalakon.

A pályázók június 8. és június 15. között a facebook.com oldal Glamour Online rajongó oldalára (http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Glamour-Online/49700778153?ref=ts) a pályázóról egy Glamour Beach magazinnal készült közös fotót tölt fel. Egy pályázó több képpel is játszhat.

4.2 Eredményhirdetés

A játék végén a Szervező a Glamour Online rajongó oldalán hirdet eredményt. Június 15-én 17 órakor.

A Szervezők azt a 40 fotót nyilvánítják nyertesnek, amelyikre az adott időszakban a legtöbb tetszik/like szavazat érkezik.

4.43. Nyeremény és személyi jövedelemadó

A nyertesek egy-egy 3000 Ft értékű J.PRESS fürdőruha utalványban részesülnek, melyet a J.PRESS márkaboltokban válthatnak be június 30-ig.

A nyertesekkel a játéklezárása után a Szervező a facebook.com oldalon veszi fel a kapcsolatot. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult. A Szervezők vállalják a nyereményhez tartozó adóterhek megfizetését. A nyertesek névsoruk közléséhez való írásbeli hozzájárulásukat legkésőbb a nyeremény átvétel egy időben adják meg.

5. Vegyes rendelkezések

A Játékba beküldött pályázattal a játékos egyben hozzájárul, hogy a Szervező fotóit az Axel Springer Kiadó érdekeltségébe tartozó honlapokon, valamint magazinjaiban közzétegye. A játékos egyben elfogadja, hogy a jogsértő (pl: nem saját tulajdonú fotók) pályázatokat a Szervező törli a felületről, valamint tudomásul veszi, hogy pályázatért (fotó) semmilyen díjazás nem illeti meg, azokat önként és ingyenesen a Játékban való részvétel feltételeinek teljesítéséért bocsátotta a Szervező rendelkezésére.

A játékos kötelezettséget vállal arra, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Az AS-M fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen játékszabályban feltételekben foglalt rendelkezéseket.

A szervező kizárja a felelőséget a résztvevők által beküldött bármely anyag (fotó) vonatkozásában, azért kizárólag a játékban résztvevő felelős. Amennyiben a játékos magatartása bármilyen módod jogsértő, úgy a felelősséget ezzel kapcsolatban köteles önállóan viselni.

A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervezők díjmentesen felhasználják a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, nem, születési idő, lakcím, e-mail cím) az érdekeltségükbe tartozó kiadványok és cégek reklámtevékenysége és a jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára.

A nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott adatait üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig kezeljük. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adják át, továbbá publikálják vagy ismertessék a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban. A nyertes neve közléséhez való írásbeli hozzájárulását legkésőbb a nyeremény átvétel egy időben adja meg. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

Az adatok feldolgozását az Axel Springer cégcsoport (1122 Budapest, Városmajor u. 11) végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, törlését ill. ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről!

Amennyiben adatai jövőbeni felhasználásához nem járul hozzá, kérjük erről levélben értesítsen minket a következő címen:

Axel Springer-Magyarország Kft. Online divízió, 1122 Budapest, Városmajor u. 12-14., vagy e-mailen az adatkezelo@axelspringer.hu címen.

A résztvevő által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:

Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat üzletszerzési célból kezeljék, ennek keretében üzleti ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján.

Hozzájárulok, hogy az adatkezelők elektronikus hirdetést, reklámlevelet küldjenek a regisztrációnál megadott e-mail címemre.

A játékszabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom.

A Játék résztvevői, részvételükkel jelen jognyilatkozattal elfogadják ezen hivatalos játékszabályt. A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a 1959. évi IV.törvény a Ptk vonatkozó szabályai irányadók. A játékszabály módosításának jogát a Szervezők fenntartják.

Ez is érdekelhet

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói