H&M és Glamour<br>nyereményjáték <br>Hivatalos játékszabály

2010.november.11.

1. A Játék szervezője

A H&M és Glamour elnevezésű nyereményjáték, (a továbbiakban: Játék) szervezője az Axel Springer- Budapest Kiadói Kft. (székhely:1122 Budapest, Városmajor utca 11.), mint a Játékban résztvevő Glamour magazin kiadója (a továbbiakban: Szervező

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint akik a munkájuk során, folyamatosan, különösebb erőfeszítés nélkül hozzájuthatnak a játékban résztvevő magazin egyes lapszámaihoz, így a Szervezők és a nyomda munkatársai, lap előfizetéses és árus terjesztésében dolgozók, hírlapkézbesítők, hírlapárusok és mindezek Ptk. 685. § (b) bekezdés szerinti hozzátartozói.

3. A Játék időtartama

2010. november 11.- 2010. november 24.

4. A Játék menete

4.1. Játékleírás

? A Szervező 2010. november 11. és november 24. között megjelenteti a Játék hirdetését az AS magazinokban az alábbi ütemezés szerint:

Glamour 12. 2010.11.11

Hölgyvilág 24. 2010.11.18

Kiskegyed 45. 2010.11.09

Kiskegyed 46. 2010.11.16

Tvr-hét 47. 2010.11.12

Tvr-hét 48. 2010.11.19

Online játék menete:

? A Játékban résztvevők a fent megadott időszakban a www.glamouronline.hu/shoppingparti oldalon egy megadott kérdésre válaszolhatnak. A helyes válasz beküldői közül sorsolással kerülnek ki a nyertesek. A helyes válaszadók között 2 nyertest sorsolunk ki, akiket a párjukkal, vagy barátjukkal együtt 25.000 Ft értékben öltöztetünk fel a december 2-án megrendezésre kerülő Glamour&H&M shoppingpartin.

A sorsoláson az vehet részt, aki az alább feltett kérdésre helyesen válaszol:

Kérdés:

A Glamour magazin decemberi száma milyen mellékletet tartalmaz?

1., sport

2., wellness

3., karácsonyi

Helyszíni játék menete:

? A játékban résztvevők 2010. december 2-án a Glamour & H&M shoppingparti helyszínén a Vörösmarty tér 1 sz. alatt lévő H&M üzletben található gyűjtőládába bedobják a Glamour magazin 12. lapszámában található szalagot. Azok között, akik helyesen és hiánytalanul kitöltik a szalagot és bedobják a bejáratnál található gyűjtőládába 20 és 24 óra között, kisorsolunk 1 főt, aki családjának, barátjának (4 fő) H&M kollekciót nyer egyenként 25.000 Ft értékben.

4.2. Nyeremények:

Online játék nyeremény:

2 x 2 db 25 000 Ft-os H&M vásárlási utalvány.

Helyszíni játék nyeremény

1 x 4 db 25 000 Ft-os H&M vásárlási utalvány

A nyeremény át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

4.3. Sorsolás:

A nyilvános sorsolásokra a következő időpontokban kerül sor közjegyző jelenlétében a Szervező székhelyén (1122, Budapest Városmajor u.11) reggel 10:00 órakor:

Online játék sorsolása:

2010.11.25

Helyszíni játék sorsolása

2010.12.07.

A játékban összesen 3 nyertest, illetve 3 tartaléknyertest sorsolunk, akik szabálytalan pályázat esetén lépnek a nyertesek helyébe.

? A nyerteseket telefonon értesítjük.

5. Információ a Játékról

A hivatalos játékszabály, a www.glamouronline.hu/shoppingparti címen érhető el.

6. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését. A hivatalos játékszabály 4.2. pontjában feltüntetett nyeremények adóterhei, postaköltség Szervezőt terhelik.

7. Vegyes rendelkezések

7.1. A nyertesek neve és lakóhelye (helység és irányítószám) a sorsolást követően az érintett online felületen (www.glamouronline.hu/shoppingparti) érhető el.

7.2. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező és az Axel Springer kiadói érdekeltségébe tartozó cégek (Axel Springer- Budapest Kiadói Kft., Axel Springer Magyarország Kft.) PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.

Az adatok kezelője az Axel Springer-Budapest Kft. székhely:1122 Budapest, Városmajor u.11.

7.3. A regisztrációs felületen a következő adatokat töltik ki a pályázók:

? Név

? Lakcím (irányítószám, helységnév, utcanév, házszám)

? Telefonszám

? E-mail cm

? Születési év

7.4.Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére kizárólag törvényes képviselője jogosult.

7.5. Az adatok feldolgozását az Axel Springer cégcsoport (1122 Budapest, Városmajor u. 11) végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, törlését ill. ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről! Amennyiben adatai jövőbeni felhasználásához nem járul hozzá, kérjük erről levélben értesítsen minket a következő postai címen: Axel Springer Budapest Kft., cím:1122 Budapest, Városmajor u 11. vagy az adatkezelo@axelspringer.hu

7.6. a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban.

7.7. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán