Dönts környezetbarát kozmetikumok mellett a GLAMOUR-napokon!

2021.április.4.

Egy kis odafigyeléssel nem csupán remek kedvezményekkel szerezheted be kedvenc termékeidet, de még a környezetre is odafigyelhetsz. Bevásárlólista írásával elkerülheted, hogy olyan dolgokat vegyél meg, amikre egyébként nincs is szükséged, ha pedig figyelmesen elolvasod a flakonokon található szövegeket és jelzéseket, még jelentős mennyiségű műanyagot is spórolhatsz!

Dönts környezetbarát kozmetikumok mellett a GLAMOUR-napokon!
Fotó: Getty/Glamour

Ízelítőnek lássunk néhány szuper bőrápolót, melyek a környezetünkre is tekintettel vannak!

Vidd haza, vidd vissza!

Tudtad, hogy a The Body Shop üzleteibe visszaválthatod a kiürült műanyag flakonokat? Gyűjts össze 5-öt, és megajándékoznak egy 50 ml testvajjal, a Holofon Zrt.-vel együttműködve pedig új életet adnak a műanyag tégelyeknek és flakonoknak. A cég megtisztítja, kiválogatja és műanyag granulátumot készít belőlük, hogy kerti kiegészítőkként, virágcserépként legyenek újrahasznosítva.

Fotó: The Body Shop

Moringa testvaj THE BODY SHOP 5690 Ft/ 200 ml, GLAMOUR-kuponnal 20% kedvezménnyel 4552 Ft *Három termék egyidejű megvásárlása esetén., Itt keresd: the-body-shop.hu

Kartonnal a bolygóért

A Garnier nemrég megkapta a Cruelty Free International jóváhagyó pecsétjét a Leaping Bunny program keretében. A Cruelty Free International a vezető non-profit szervezet, amely azon dolgozik, hogy véget vessenek az állatkísérleteknek. Azonban számos más lépést is tesznek egy fenntarthatóbb gyártás felé. Regeneráló kendermagolajos krémük tubusát karton felhasználásával készítik, mely 49%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a Garnier BIO hagyományos műanyag tubusához képest.

Fotó: Garnier

Bio Hemp regeneráló krém GARNIER 2299 Ft/ 50 ml, GLAMOUR-kuponnal 30% kedvezménnyel 1609 Ft, Itt keresd: rossmann.hu

Töltsd újra!

A „Jobb Jövő” (Future Made Better™) felé tett törekvésük folytatásaként a Kiehl's szuper praktikus utántöltő termékeinkkel debütált. A hulladék és az általános környezeti hatások csökkentése érdekében ezek átlagosan 80%-kal kevesebb műanyagot használnak fel, mint az egyszer használatos verziójuk, emellett az áruk is kedvezőbb a normál kiszerelésű termékekhez képest. Mint minden más Kiehl’s terméket, úgy az egyliteres utántöltőket is vissza lehet vinni a márka üzleteibe és a Recycle & Be Rewarded újrahasznosítási programon keresztül újrahasznosításra kerülnek.

Fotó: Kiehl's

Créme de Corps testápoló utántöltő KIEHL'S 23 200 Ft/1 l, GLAMOUR-kuponnal 20% kedvezménnyel 18 560 Ft, Itt keresd: telefonos rendelés

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően