Íme egy mitesszergyilkos páros, ha meguntad a fekete pöttyöket

Hirdetés

2022.január.12.

Neked is eleged van a mitesszerekből? És abból, hogy hiába jársz rendszeresen kozmetikushoz, hiába végzed lelkiismeretesen az arcápolási rutinodat, újra és újra feltelnek a pórusok? Ha te is úgy érzed, eredménytelen minden törekvésed, akkor próbáld ki ezt a módszert!

Hogyan szabadulj meg a mitesszerektől?
Hogyan szabadulj meg a mitesszerektől?
Fotó: Gettyimages.com

Ahhoz, hogy egyszer és mindenkorra megszabadulj a fekete pöttyöktől, a legjobb, ha megérted, hogyan is alakul ki a mitesszer, és melyik folyamatba kell közvetlenül beavatkoznod. Ez kicsit olyan, mint mikor a Star Warsban tudják, milyen stratégiai pontra kell lőni ahhoz, hogy a Halálcsillagot elpusztítsák. Ha eredményes szeretnél lenni, neked is tisztában kell lenned azzal, mit miért csinálsz.

A mitesszer kialakulása két fő okra vezethető vissza:

  1. A bőröd túl sok faggyút termel.
  2. A pórusok falán a természetes hámlási folyamat nem megy flottul, és az elhalt hámsejtek nem szépen sorban, hanem csomókban válnak le a pórusfalakról. A túl sok faggyú és az elhalt hámsejtek aztán összekeverednek, dugacsot képeznek, ami levegő és fény hatására oxidálódik, és voilá, kész is a mitesszer.
Geek & Gorgeous

Ha tehát a fenti két lépésbe avatkozol bele, akkor sokat tudsz tenni a mitesszerek ellen. Ebben két, a tudatos bőrápolásban sztárhatóanyag, a sokat kutatott és bizonyítottan hatásos szalicilsav (BHA) és niacinamide párosa lesz nagy segítségedre. A BHA a pórusok mélyére hatolva segít helyreállítani a megfelelő hámlási folyamatot, a niacinamide pedig a bőr faggyútermelését képes egyensúlyba hozni.

A legjobb egy 2 százalékos BHA-t és egy 10 százalék körüli niacinamide szérumot egymás után (előbb a BHA utána a niacinamide) naponta használni, például a Geek & Gorgeous 101 Porefectly Clear és B-Bomb párosát, amelyek nemcsak elképesztően baráti áron kaphatóak, de jó hír, hogy már a kiemelt dm üzletekben is elérhetőek!

Ez is érdekelhet

„Előbb szeretek, utána szeretkezek” - Nagy a baj, ha a demiszexuálisok szexuális kisebbséget jelentenek

„Előbb szeretek, utána szeretkezek” - Nagy a baj, ha a demiszexuálisok szexuális kisebbséget jelentenek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói