A gyönyörű haj többé nem álom

Hirdetés

2022.október.11.

Számolj le egyszer és mindenkorra a haj sérüléseivel, és biztosíts a hajadnak egészséges puhaságot, fényt és végtelen hosszt. A gyönyörű haj olyan, mint egy álom. Valósítsd hát meg! A Matrix Instacure hajápolók segítenek neked ebben.

Így lesz gyönyörű a hajad
Így lesz gyönyörű a hajad
Fotó: Matrix

Hiába követed a legfrissebb trendeket, ha a hajad túl száraz és károsodott, alig fog ragyogni. Mondj búcsút a töredezett, sprőd hajnak. Indulj el az erős, ragyogó és álomszerűen hosszú haj felé vezető úton. Kezeld Matrix Instacure termékekkel, amelyeket a vékony szálú, normál, sprőd vagy akár az erősen károsodott haj igényeire fejlesztettek ki. A hajfestés, a hajszárítás, a formázás és a káros külső hatások, mint például a klór, a sós víz, a fagy vagy a napsütés, gyengévé, érzékennyé és idővel töredezetté teszik a hajat. Az ilyen haj gyorsan elveszíti az erejét és a fényét, nem tud megfelelően nőni. Használd a Matrix Instacure termékeket – professzionális hajápolás mindenkinek! Azonnali segítséget nyújtanak a törékeny hajrostoknak. A folyékony proteinekben gazdag koktél kitölti a haj porózus részeit, és védőpajzsot von a hajszálak köré.

Felejtsd el a rakoncátlan fürtöket!
Fotó: Matrix

Keltsd életre a hajad!

  • A samponból, kondicionálóból és porozitáscsökkentő permetből álló teljes Instacure rutin akár 60%*-kal csökkenti a haj töredezettségét.
  • Láthatóan csökkenti a hajvégek töredezettségét.
  • A haj selymessé és rugalmassá válik, így egyszerűbben elérhető az áhított hajhossz.
  • Az Instacure minden hajtípusra megfelelő.

A Matrix márka több mint negyven éve kínál professzionális hajápolási termékeket, amelyek a leggyakoribb és legspecifikusabb hajproblémákra is megoldást nyújtanak. Most te is kényeztetheted magad a fodrászok által tesztelt, egyszerűen használható és kimagaslóan hatékony termékekkel – így az otthoni hajápolási rutinod során is olyan gondoskodást kap a hajad, akár a szalonban.

A INSTACURE töredezettség elleni sampon gyengéden tisztít, és eltávolítja a nemkívánatos lerakódásokat a hajról, miközben a folyékony proteineknek köszönhetően már a mosás alatt erősíti a hajat.

INSTACURE töredezettség elleni sampon
Fotó: L`Oréal Paris

3450 Ft/300 ml (11,5 Ft/1ml)

Az INSTACURE tördezettség elleni kondicionáló minden cseppje maximális mennyiségű folyékony proteint tartalmaz. Extra adag hidratálást nyújt a károsodott hajnak. Használata után a haj azonnal selymessé és erőssé válik.

INSTACURE tördezettség elleni kondicionáló
Fotó: L`Oréal Paris

3450 Ft/300 ml (11,5 Ft/1 ml)

Az INSTACURE töredezettség elleni porozitáscsökkentő permet a hajápolási rutin utolsó lépéseként nélkülözhetetlen termék a tökéletesen egészséges, hosszú hajért. A proteinek mellett B5-provitamint is tartalmaz, amely segít regenerálni a hajrostokat. A permet fixálja a hajat, és azonnal lesimítja a töredezett hajvégeket.

INSTACURE töredezettség elleni porozitáscsökkentő permet
Fotó: L`Oréal Paris

4890 Ft/200 ml (24,5 Ft/1ml)

*Műszeres teszt: a töredezettség elleni porozitáscsökkentő permet használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.

Ez is érdekelhet

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói