Egy kis francia csillogás: új hajkezeléssel rukkolt elő a L’Oréal Professionnel!

Szponzorált tartalom

2021.november.9.

A L’ORÉAL PROFESSIONNEL új French Glossing szalonszolgáltatása gondoskodik arról, hogy még csodálatosabb, tündöklőbb legyen a frizurád. Bízd magad a profi szakemberekre és próbáld ki a kulcsfontosságú protokoll újragondolásával született, exkluzív hajfényfokozó kezelést, melynek elsődleges célja a tökéletesen átmenetes színeredmény és a mélyen táplált haj. Kóstolj bele a francia eleganciába a hajtövektől a hajvégekig, bárhol a világon!

Új szalonszolgáltatással rukkolt elő a L'Oréal Professionel: itt a French Glossing!
Új szalonszolgáltatással rukkolt elő a L'Oréal Professionel: itt a French Glossing!
Fotó: L`Oréal Professionnel

1909-ben Eugène Schueller vegyész, a L’Oréal-csoport alapítója megalkotta az első egészségre ártalmatlan hajfestéket, amely a modern hajfestés alapja lett. Így született meg a L’Oréal Professionnel Paris márka. Azóta a márka mindig a hajjal kapcsolatos szolgáltatások élvonalában volt, és úttörő fejlesztésekkel támogatta a fodrászszakmát.

Bízd magad a szakemberekre, próbáld ki a hajfényfokozó kezelést
Fotó: L`Oréal Professionnel

2021-ben a L’Oréal Professionnel Paris bemutatta a fodrászokkal karöltve kifejlesztett, professzionális French Glossing szalonszolgáltatását, amely egy kétlépéses technika. A hajtő részein a L’Oréal Professionnel Majirel festék tökéletes az ősz haj fedésére is, a hajhosszon pedig a DiaLight színező árnyalatait használva gyönyörű ápolt és fényes frizurát kaphatunk. Az eredmény egy különleges színátmenet, mely soha nem tűnik természetellenesnek vagy unalmasnak.

Ikonikus, professzonális összetétel

A French Glossing lelke a DiaLight, egy kihagyhatatlan technológia, melyet a balayage szakértői előszeretettel használnak az árnyaláshoz. A DiaLight különleges, kizárólag szalonokban elérhető technológiája nagyon gyengéden bánik a hajjal. Nem tartalmaz ammóniát, és használatával 30%-kal tápláltabb lehet a haj*. Savas pH-értékének köszönhetően a hajszálak kétszer fényesebbek lehetnek, emellett semlegesíti a nemkívánatos árnyalatokat, és akár hat héten át tartós színeredményt biztosít*. A különleges gélállagú krém textúrájának köszönhetően könnyedén felvihető, és extra kondicionáló hatása van a folyékony termékekkel szemben.

Fókuszban a fenntarthatósági szemlélet

A L’Oréal Professionnel Paris csapata elkötelezett, hogy a legjobb termékélményt az úttörő technológiákkal együtt nyújtsák a szakembereknek és a fogyasztóknak, miközben a lehető legjobban óvjuk a környezetet. A French Glossingot víz- és energiatakarékos használatra tervezték. A termékeket könnyebb kiöblíteni, így minden szolgáltatás után a víz akár 1/3-a** megspórolható. A tubus újrahasznosítható, 95%-ban újrahasznosított alumíniumból készült. A kupakok*** és a karton teljes mértékben újrahasznosíthatók és újrahasznosított anyagból készültek.

Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet:

„Minden nő álma a fényes, csillogó haj. A French Glossing szolgálatás egyfajta filozófia, új gondolkodásmód, melynek különlegessége, hogy kiegyenlíti a hajszíntónusokat a hajtöveknél, és a teljes hajhosszon egyaránt, az eredmény pedig ragyogó, egészséges összhatás. A haj épségének megóvása nemcsak a festett vagy melírozott hajú hölgyeknek, hanem a természetes színt kedvelő vendégeknek is ideális megoldás. A L’Oréal Professionnel DiaLight árnyalatai tökéletes végeredményt kölcsönöznek. Mindenkinek ajánlom ezt a szolgáltatást, hiszen nemcsak fényesebb, de ápoltabb frizurát is elérhetünk vele.”

Kipróbálnád a L’Oréal Professionnel új French Glossing szalonszolgáltatását? Akkor látogass el a Salon Expert weboldalra vagy kattints IDE!

Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet
Fotó: L`Oréal Professionnel

*Műszeres laboratóriumi vizsgálatok alapján

**Műszeres teszt: a hajhossz öblítésére használt víz mennyisége összehasonlítva az INOA alkalmazása során felhasználttal.

***A festékek és az adalékok kivételével.

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően