Új szintre emelt otthoni arcápolás: legyél a saját kozmetikusod!

Hirdetés

2021.május.21.

Veled is előfordult már, hogy sürgős kezelésre lett volna szükséged, de nem volt szabad időpont a szépségszalonban? Ha igen, akkor bemutatunk egy kütyüt, ami végre megoldást nyújt erre a problémára! Ne foglalkozz többet azzal, hogy vajon éppen nyitva vannak-e a szépségszalonok! Professzionális otthoni kezelésekkel akár saját magad kozmetikusává is válhatsz.

Legyél saját magad kozmetikusa!
Legyél saját magad kozmetikusa!

Az életkor előrehaladtával bőrünk is változik, csakúgy, mint az egész testünk. A bőr regenerálódási folyamata normál körülmények között 28-30 nap, azonban ahogy idősebbek leszünk, ez a természetes mechanizmus lassabbá és hatástalanabbá válik, ami az arcunkon a bőr elasztin- és kollagén vesztésével, valamint a bőr izmainak elernyedésével jár.

Rossz hír, hogy mindannyiunk bőre öregszik, és nincs mód, amivel megállíthatnánk ezt a természetes folyamatot. Azonban öröm az ürömben, hogy bőröd öregedésének üteme és egészsége a saját kezedben van! Ennek eléréséhez fontos a kiegyensúlyozott étrend, ahogy a bőröd védelme és az arcizmok feszesen tartása is.

Műtét nélküli, hatékony megoldás

A természetes öregedési folyamatot végigkísérő bőrápolás elengedhetetlen a gyönyörű bőrért, ugyanakkor a megelőzésében is segít, amely később befolyásolhatja bőröd vitalitását és egészségét.

Az arc igazi személyi edzője

Összesen 43 izom található az arcban és 26 a nyakban, amelyek idővel elvesztik feszességüket. A svéd beauty-tech márka arcfeszesítő készüléke, a FOREO BEAR mikroáramos technológiájával ezeket az izmokat veszi célba. A professzionális szintű, ám otthon is elvégezhető kezelés során a készülék minden izmot megmozgat, amelynek köszönhetően feszesebb és tonizált bőrfelszín érhető el.

De mi is az a mikroáram?

A BEAR öregedésgátló, mikroáramos kezelése lényegében "műtéti beavatkozás nélküli arcfeszesítő" kezelés. A mikroáram, a botox természetes alternatívája lehet a fiatalabb, egységes és feszesebb bőrért. Az elektrostimuláció lehetővé teszi a kémiai anyagok előállítását a bőr sejtszintjén, ezzel elősegítve a szövetek helyreállítását és a kollagéntermelést.

A spanyol bőrgyógyász guru, Carmen Navarro szerint a BEAR karakterezi az arc vonásait, megedzi a bőrt, a szemkörnyéket, a homlokot és a szemöldök között megjelenő ráncokat. A készülék hatásmechanizmusa olyan, mint egy jóga vagy pilates gyakorlatsor az arcon.

A BEAR™ olyan technológiákat egyesít, amelyek egészen idáig csak speciális szépségközpontokban és spa-kban voltak elérhetők. Ez a kompakt, praktikus és ergonomikus eszköz teljes edzés-élményt kínál az arc és a nyak 69 izma számára a mikroáramnak és a T-Sonic™ pulzációnak köszönhetően.

FOREO BEAR

A BEAR™-ben megtalálható az úgynevezett Anti-Shock System™ funkció is, mely az arcbőr ellenállása szerint szabályozza a mikroáram intenzitását. A benne rejlő technológia méri a bőr ellenállását, automatikusan beállítja az intenzitást, elkerülve a kellemetlenségeket, de nem csökkentve a kezelés hatékonyságát. Ez az eszköz az arc igazi személyi edzője, 5 különböző intenzitású mikroárammal, így bárki személyre szabhatja, és bőrének valós igényeihez igazíthatja a BEAR™ kezelést.

Hogyan használd a látványos eredményért?

  1. Vidd fel a FOREO SERUM SERUM SERUM szérumát a teljes arcodra és nyakadra, amely segít vezetni a mikroáramot, teljes biztonság mellett. Ezt a lépést sose hagyd ki, ne kezd száraz bőrön a kezelést!
  2. A készülék teljesen biztonságos, így minden nap, naponta egyszer, reggel vagy este, 1-3 percig tartó kezelést ajánlunk. Fontos, hogy a használatok között 24 óra elteljen.
  3. Javasolt felhasználás: használd heti ötször, naponta egyszer, 60 napig, majd heti 2-3 alkalommal az eredmények fenntartásáért.

"Az első használat után azonnali eredményekre számíthatunk, de általában két hónap múlva lehet nagyobb különbségeket észlelni a bőrön, amennyiben következetesen használjuk a BEAR™-t"—mondja Chris Luckman a FOREO oktatási vezetője. Hozzátette: Ezt a kezelést 18 év felett bárki igénybe veheti. Tehát, ha a cél az egyenletesebb arcszín, a finom vonalak és ráncok csökkentése, vagy az öregedés jeleinek késleltetése, ez a készülék a legjobb befektetés, amibe vághatunk.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját