Milyen színeket használj a téli sminkedben? Mutatjuk 2022 színeit!

Hirdetés

2021.december.15.

A nőkre szebbik nemként szoktak hivatkozni, nem véletlenül. A nők szépsége változatos formában jelenhet meg, a természetes szépség ugyanolyan hatásos lehet, mint amikor kiöltözünk és feldobunk egy profibb sminket. Mire figyelj sminkelésben télen? Milyen színeket használj az új év során a szemhéjadon, ajkaidon, körmeiden? Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget.

Igazítsd szépségedet is az ünnepi hangulathoz egy jól megválasztott sminkkel!
Igazítsd szépségedet is az ünnepi hangulathoz egy jól megválasztott sminkkel!
Fotó: DM

A karácsony úgyszólván az egyik "leggiccsesebb" ünnep az évben, melynek hatására valamennyien felfokozott hangulatba kerülhetünk. Mikor beköszönt az új év és vele a január, akkor viszont ez a hangulat gyorsan kikophat a szürke hétköznapok elindulásával. Nem kell azonban ennek így lennie! Őrizd meg az ünnepi hangulatot a mindennapok alatt is, amit megtehetsz azzal, ha továbbra is kiemelt figyelmet fordítasz a szépségedre, például egy csodásan felvitt sminkkel. Ha ugyanis változtatsz a hozzáállásodon, akkor rájöhetsz, hogy bárhová tekintesz, mindenhol szépségbe botlasz

Most jövünk is pár szuper újévi sminkötlettel!

Így sminkelj a báli szezonban!
Fotó: DM

Szemhéjak: fémes csillogás

A természetfeletti, különleges szépséget különféle színekkel, leginkább arannyal és ezüsttel szoktuk kifejezni. Mi sem lenne jobb választás az ünnepi érzés megőrzésére, mint egy arany színű szemhéjfesték, esetleg egy réz színű szemhéjpúder, amelynek egyszerre lehet természetes és angyali hatása is! Ugyanakkor a természetességet más oldalról is megközelítheted, hiszen ugyanúgy a karácsonyi színvilághoz tartozik a fehér, ami a hóra emlékeztet, vagy a fenyőket idéző (örök)zöldek. Tekinteted igazán varázslatossá válhat egy hófehér szemfestékkel, illetve egy zöld árnyalatú szemhéjpúderrel. Döntésképtelenség esetén, a kettő között pedig megtalálhatod a szürkészöld kozmetikumokat! A tökéletes hatásért válassz egy jó minőségű szempillaspirált is, amivel mégjobban hangsúlyozhatod nemcsak a szemfestéked, de szemeid színét is.

Ajkak: legyen vörös!

Vitathatatlan, hogy a nők egyik legvadítóbb fegyvere lehet egy igényesen felvitt vörös rúzs. Érzéki, szexi, csábító, mégis elegáns és nőies. Többféle színárnyalat áll rendelkezésedre, ha mélyebb színeket részesíted előnyben, akkor egy rubint színű rúzs lesz a nekedvaló. Amennyiben egy vörös rúzs túl erőteljes a számodra, és inkább a visszafogottabb stílus képviselője vagy, akkor sem kell lemondanod ajkaid hangsúlyozásáról, mindössze egy jó minőségű, pirosas árnyalatú szájfényre lesz szükséged.

Tipp: ahhoz, hogy szép hangsúlyt kapjanak a szemhéjad és ajkaid, érdemes beszerezned egy highlightert, bronzosító palettát. Figyelj arra, hogy megtartsd az egyensúlyt, és éppen csak annyit használj az arcodon, amennyi természetes hatásával kiemeli a vonásaidat.

Körmök: zöldes, pirosas, barnás árnyalatok

A feketeöves körömlakkozáshoz elengedhetetlen, hogy egy zöld vagy egy piros színű körömlakk legyen a szépségdobozodban. Megteheted, hogy csak egyet választasz, de varriálhatod is a színeket a körmeiden. Így például, ha piros színre szeretnéd helyezni a hangsúlyt, vigyél bele egy kis pikantériát: a gyűrűsujjaid körmeidet fesd be egy, a természet színére emlékeztető zöld színű körömlakkal! Amennyiben kedveled a mélyebb színeket, és az erőteljes pirosra mégsem tennéd le egy az egyben a voksodat, akkor választhatsz barnásabb-vörösesebb árnyalatú körömlakkot is.

Tipp: Végtelen ötlet, minden alkalomra! A dm Ajándékkártya egy univerzális ajándék, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be, amire a leginkább vágyik. Legyen szó dekorkozmetikumról vagy egy új parfümről, lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével! A dm Ajándékkártyánkat keresd a hazai dm üzletekben!

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk