10 probléma, amit csak a szőkék értenek

2021.január.7.

Az biztos, hogy a szőkék élete sokkal nagyobb buli, de sajnos van pár probléma, amivel mégis folyton szemben találják magukat. Ha szőke a hajad, akkor ugye, hogy veled is előfordult már ezek közül több is?

1. Szőkének lenni drága mulatság
A gyönyörű szőke hajszín fenntartása nem túl pénztárcabarát. A lenövéseket négyhetente festeni kell, a töredezett hajvégeknek pedig kéthavona érdemes búcsút inteni. És persze ott vannak a szőke hajra kifejlesztett samponok és kondicionálók, melyek szintén nem túl olcsóak.

2. Minden egyes alkalommal emelt fővel, Grace Kelly módra sétálsz ki a szalonból, és pontosan egy hónap múlva Britney Spearsként szorongasz
Hajfestés után a legjobb formádat hozod, de a lenövéssel már alig van életkedved? A szőke hajszín fenntartása nem kevés munka, viszont megéri, mert még a hangulatodra is kihat.

szőke, szőke haj, szőke nő, szőke problémák, szépség

3. Ijesztő fétisek
Biztos, hogy minden szőke lánynak vannak ilyen tapasztalatai: hátborzongató idős férfiak, akik azzal a szöveggel próbálkoznak, hogy mindig a szőkék voltak az eseteik. Őszintén szólva, néha túl sok figyelmet kapnak.

4. A szőke 50 árnyalata
Annyi különböző szőke árnyalat létezik, hogy a megfelelő szín kiválasztása egy egészen komplikált feladat. Arany-, méz-, szalma-, réz-, hamu-, platina-, gyémántszőke. Melyik szeretnél lenni? "Honnan tudjam, csak szimplán szőke".

5. A sztereotípiák
Gyakran az emberek nem számítanak arra, hogy intelligens és szókimondó vagy. Amikor pedig megcsillogtatod az atomfizikai tudásodat, mindenki csak szájtátva bámul rád. Miért? Mégis mire számítottatok?

szőke, szőke haj, szőke nő, szőke problémák, szépség

6. "Természetes szőke vagy?"
Nem lehetne ezt a kérdést egyszerűen betiltani? Mindig azt válaszolod, hogy persze, nézd ezt a képet, itt három éves vagyok. Szálljunk már le erről a témáról!

7. Ezek a becenevek...
Szöszi. Marilyn. Aranyhaj. Rapunzel. Dr. Szöszi.

8. Nem tudsz sárga színt viselni
Bár van, aki bevállalja, de legtöbbünk sápadtnak érzi magát benne.

9. Két szőke nő beszélget...
Imádjuk a végtelen számú szőke nős vicceket. NEM.

10. Barnák kizárva
Valamiért, aki szőke, annak a barátnői többsége is mind szőke, nem tudjuk ennek az okát, de persze a társaságban mindig akadnak azért barnák, akik a legtöbb helyzetben kirekesztve érzik magukat.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói