40 árnyalat, 3 tónus és környezettudatos kialakítás: érkeznek a LUSH szilárd alapozói!

Az elmúlt évek hatalmas slágere kétség kívül az alapozó stick, ami egyrészt jóval kompaktabb, mint folyékony társai, másrészt felvitele is egyszerűbb. Ha te is szereted ezt a megoldást, miért ne próbálnál ki egy állatkísérletmentes, környezettudatos ráadásul vegán változatot? A sokak számára főként fürdőgolyókról, arcmaszkokról és szappanokról ismert LUSH Cosmetics idén nyáron egy forradalmi újdonsággal rukkol elő és mi már tűkön ülve várjuk, hogy végre kipróbálhassuk!

2018. június 29-én a #LushLabs bemutatja vadonatúj Slap Sticks szilárd alapozó termékcsaládját, mely rétegezhető fedést és természetes arcszínt biztosít. Gyönyörű külsőt és remek érzést nyújt, ráadásul nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem azokra a közösségi projektekre is, amelyektől az összetevők beszerzésre kerülnek.

A nem kevesebb, mint 40 árnyalattal és 3 tónussal debütáló sminkújdonság gazdag összetételű, kiválóan építhető, telis-tele kézműves módszerekkel előállított értékes összetevőkkel és bőrpuhító dióolajokkal, melyek sugárzóvá teszik az arcbőrt. Ez a közepes fedést nyújtó alapozó 14% pigmenttel és 45% indonéz kókuszolajjal készül, így végre búcsút mondhatsz a régi, maszkszerű alapozóknak. Arcbőröd egész napra friss megjelenésű marad és pontosan olyan szintű fedést alkalmazhatsz, amilyet szeretnél.

Ez Tompos Kátya tökéletes arcbőrének a titka

Ez Tompos Kátya tökéletes arcbőrének a titka

"Szilárd formátumúvá tettük az alapozót, melyet sokan naponta használnak, és ezzel nagy lépést tettünk a műanyag csomagolóanyagok mennyiségének csökkentése érdekében. S mindezt anélkül, hogy akár a minőségből, akár a hatékonyságból engedtünk volna"- mondja Rowena Bird, a Lush társalapítója és termékfejlesztője.
Mi van benne, ami jót tesz a bőrödnek?
A perui jojobaolaj – mely hasonló a bőr által termelt természetes faggyúhoz – gondoskodik róla, hogy az általad választott szín gyönyörűen simuljon a bőrödre. A kandelilla, a napraforgó és a törökrózsa viaszaiból készült gazdag, védelmet nyújtó keveréknek köszönhetően az alapozó hosszú időre természetes megjelenést ad.

Így használd:
Ebből a formulából egy kevés is elég! Csak vidd fel a rétegeket egymás után egy ecsettel, az ujjbegyeddel, vagy akár magával a tömbbel, amíg kialakul az általad kívánt fedés. A Slap Sticks szilárd alapozó tömböcskék egyik végét a kényelmes használat érdekében lehámozható viaszba mártották, így nem kell aggódnod, hogy esetleg elolvad a kezedben.

A terméket 2018. június 29-től egy hónapig keresd kizárólag a hu.lush.com weboldalon!

Ára: 6290 Ft/db

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói