5 hajszín, amit idén ősszel mindenhol látni fogsz

2017.november.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha az utóbbin gondolkoztál már te is egy ideje, akkor megmutatjuk, melyik az az 5 hajszín, ami idén ősszel nagyon trendi lesz. Reméljük, találsz közte olyat, ami neked is tetszik!

Chrissy Teigen haj
Fotó: rex/puzzlepix

Mikor már párcentis lenövés van a hajadon, akkor az azt jelenti, hogy el kell menni a fodrászhoz festetni, kivéve ha ez akarattal van így. Nagyon trendi a lenőtt haj az utóbbi szezonokban, viszont hogy tényleg ne igénytelen hatása legyen a hajadnak, figyelni kell a színkeverésre. A színek összeolvasztásáról már korábban szó volt, innen megtudhatod, hogyan is kell megfelelően elkészíteni. Ezáltal a frizurádnak inkább árnyéka lesz, mintsem lenövése, ami pedig sikkessé teszi a megjelenésed.

Gigi Hadid haj
Fotó: Getty

A bronde valahol a szőke és a barna között helyezkedik el, azonban egy dinamikus, több dimenziós, meleg sötétszőkét kell elképzelni. Ez a hajszín, amit laza tincseléssel lehet a legjobban elérni a leginkább a természetes barnákon vagy szőkéken áll jól, ez persze nem jelenti azt, hogy akinek eredetileg fekete a haja vagy nagyon világos szőke, nem próbálhatja ki, csupán nagyobb lesz a kontraszt, és gyakrabban kell visszajárnia a szalonba igazítani a hajszínen.

Lucy Hale haj
Fotó: Getty

Ősszel sötétebb színre váltani egyáltalán nem újdonság, viszont egy nagyon praktikus választás. A sötét szín mindig jobban ápolja a hajat, kevésbé roncsolja, mint a szőkítés, és melegebb külsőt kölcsönöz a hideg időben. Csupán arra kell figyelned, hogy megmaradjon a festést követő fényes hatás, amit a legjobban úgy tudsz megőrizni, ha szárítás előtt használsz a törülköző száraz hajadon hővédő olajat.

Olivia Munn haj
Fotó: rex/puzzlepix

Ha nem állsz készen teljesen átváltozni, akkor próbáld ki a kevésbé drasztikus szalagos tincselést. Ezt a lookot a legegyszerűbben balayage módszerrel lehet elérni, és érdemes előtte frissíteni a frizurádon is. Az a legjobb választás, ha csupán 1-2 árnyalattal világosabb tincseket kérsz a fodrászodtól, amivel főleg az arcodat keretezheted.

Kim Kardashian hajú
Fotó: rex/puzzlepix

Idén igencsak sok sztár váltott platinaszőkére, gondoljunk csak Karlie Klossra, Emma Stone -ra, Jennifer Lawrence-re vagy akár Kim Kardashianre. De még itthon, a magyar sztárok is könnyedén bevállalták az erős váltást, ahogyan például Odett tette. Nos, Kardashian West szeptember végén jelent meg először teljesen kifehérített, már-már ezüstös hajjal, amit fodrásza Chris Appleton készített neki, és nem, nem paróka. Kim azóta is rendületlenül így hordja a haját, és úgy tűnik, egyelőre esze ágában sincs változtatni rajta. Ha te is bevállalnád, akkor tudnod kell, hogy nagyon kényes a platinaszőke haj, naponta ápold kókuszolajos pakolással, hogy megelőzd a kiszőkített haj mellékhatásait, a kiszáradást, a töredezést, a besárgulást. A hosszantartó színvédelem érdekében pedig javasolt az Olaplexes kezelés is minimum pár hetente.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője