5 ok, amiért igenis jó dolog alapozót viselni!

2015.szeptember.17.

Számtalanszor hallhattuk már az idősebb korosztálytól, hogy mennyire káros a túl sok smink, és maga az alapozó. Ez az állítás több ponton sem igaz, hiszen a mai termékek inkább szebbé varázsolják a bőröd, minthogy bármennyire is rosszat tennének neki! Összegyűjtöttük az indokainkat, hogy miért is szuper találmány az alapozó!

1. Kellemes érzés a bőrnek, és bárkin jól mutat
Akik nap, mint nap sminkelnek bizonyára tudják, mennyire szuper érzés a frissen felkent alapozó! A mai termékeknél már nem feltétlenül kell aggódni, hogy milyen a bőrtípusod, hiszen ezeket a kencéket már úgy fejesztették ki, hogy mindenkihez passzoljanak, ráadásul a színek is sokkal könnyebben alkalmazkodnak a bőrhöz!

2. Javít az arcbőr állapotán
Ma már rengeteg alapozó készül célzottan egy bizonyos problémára. Van, amelyik vitaminokat, hyaluronsavat, vagy éppen pattanáskezelő összetevőket tartalmaz, így nem meglepő, hogy a bőr idővel sokkal szebbé válik, pontosan úgy, ahogyan egy jól bevált arckrém használatakor!

3. Bőröregedést gátló összetevőket tartalmaz
Az alapozó többé már nem az a termék, ami eltömíti a pórusaid, ráncossá tesz, és megviseli a bőrt, hanem éppen az ellenkezője! Mára az arcápolási rutinunk részét képzi. A legtöbbjük már E-vitamint, feszesítő összetevőket és napfényvédő faktort tartalmaz, ezzel késleltetve a bőr öregedését!

4. Több termék szerepét tölti be egyszerre
A BB krémek igazán nagy fejlesztésnek számítanak! Elejében ezt a terméket a lézerkezelésen átesett emberek használták, hiszen nyugtató hatása mellett, remek a fedése, segít a gyógyulásban és védi is a bőrt! Habár a fedés erőssége márkánként eltérő lehet, a BB krémeket még a legérzékenyebb bőrűek is használhatják!

5. Nem csak fed, de ragyogást is ad
Régebben, ha valaki nagyon el akart tüntetni egy pattanást, számolnia kellett a nehéz, vastag réteggel, mely mint a festék megült a bőre felszínén. Napjainkra ez szerencsére már nem igaz, hiszen a magas fedésű alapozók között is találunk számtalan olyat, ami amellett, hogy mindent eltakar, egészségesen ragyogóvá varázsolja a bőrt és kényelmes viseletet nyújt egész nap!

Ezeket használd:

Tolériane Teint korrekciós alapozó fluide LA ROCHE POSAY 4899 Ft
YOUTH TIME No 1 - Bőrfiatalító Alapozó GUINOT 15600 Ft
HYDRA FINISH SPF15 - Színezett Hidratáló Krém SPF15 GUINOT 9800 Ft
TINTED DAY CREME - Nappali Krémalapozó ROSA GRAF 4400 Ft
Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról