A cool csajok így sminkelnek

2015.szeptember.16.

A Sandy Liang kifutójára megálmodott sminkekről legalábbis ezt állítják a sminkesek, mi pedig hiszünk nekik!

A csajok feltekerik a hajukat egy kontyba, feldobnak egy kis fényt az arcukra és felpattannak a gördeszkára egy egyszerű farmer nadrágban. Este pedig ragyognak, mert a nap megsütötte a pofijuka. A megálmodott smink friss, üde és édesen nude.

Így készítsd el a sminket:


Dominique, a Maybelline sminkmestere matt hatású alapozót használt, majd korrektorral tüntette el az apróbb hibákat a modellek bőréről. Ezután kevés highlightert vitt a szemek alá és a T-vonalra is, ezzel kiemelve az arc legszebb vonásait.

Ezután talán kicsit meglepő, de a sminkmester a Color Sensational rúzs Touch of Spice és Nude Embrace árnyalatát használta a modellek szemhéjára és az alsó szempillasora alá. Majd Egy dúsító szempillaspirállal tette látványossá a pillákat. Utóbbi lépés azért nélkülözhetetlen, mert a nagyon halovány szemhéjpúderek és krémek sápasztanak és a élettelenné teszik a tekintetet.

A szemöldök
A bájos, jól fésült szemöldököt kialakíthatod szemöldökszínezővel, de egyszerű vaksszal is. A lényeg, hogy teljesen mesterkéletlen legyen, olyan mint amihez soha nem is nyúltak még.

A száj
Bőven elég egy pici színezett ajakbalzsam, a lényeg a természetesség.

Ezeket a termékeket használd!

1: Maybelline Affinimat alapozó 1999 Ft - 2: Maybelline Brow Drama szemöldökspriál 2199 Ft - 3: Maybelline Color Tattoo 24hr 65-Pink Gold szemhéjkrém MAYBELLINE 2299 Ft - 4: Maybelline Baby Lips ajakbalzsam 899 Ft - 5: Maybelline Color Sensational 2299 Ft - 6: Maybelline MAster Shape szemöldökceruza 2199 Ft - 7: Maybelline Lash Sensational vízálló szempillaspirál 2299 Ft

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói