A hely, ahol tényleg a vendég van középpontban: új hajszalon nyílt a belvárosban!

Egy fantasztikus hajszalonnal bővült a főváros, melynek megálmodója Czinege Donát, aki a nyitás alkalmából egy szuper fotósorozattal is elrukkolt. A Local Salon Budapest küldetése, hogy ne csak egy trendi frizurát kapj, hanem valódi élményben legyen részed.

A hely, ahol tényleg a vendég van középpontban: új hajszalon nyílt a belvárosban!
Fotó: @pankerphoto /Panker Àdàm/
Fotó: @pankerphoto /Panker Àdàm/

Mi inspirálta a Local Salon Budapest születését?
A névválasztás legfőbb szempontja a belváros felé érzett szeretetemet tükrözi. Szeretem a pörgést, a hatalmas épületeket, az embereket és a folyamatos inspirációt, amit belőlük merítek. A szalont úgy alakítottuk ki, hogy fotózásra, kisebb eseményekre, workshopokra teljes szolgáltatást tudjunk nyújtani. Számomra nagyon fontos, hogy a szalon vendégei ne csak egy új frizurával, hanem jó élményekkel is távozzanak tőlünk. Mindennapi munkáink során nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletességre és a profizmusra, ezért szakmailag a lehető legtöbb módon fejlesztjük magunkat.

Fotó: @pankerphoto /Panker Àdàm/

Mi volt a fotózás koncepciója?
Ennél az anyagnál mindenképpen szerettem volna a szalon környékén maradni és kicsit street style-ban készíteni az anyagot. Az inspiráció is abból indult ki, ami jellemző az itt elő emberek életvitelére. A végletesség: mindenki vagy rendkívül csendben van vagy elképesztően hangos, nem igazán jellemző az átmenet. A fotókon is tükröződik ez a hangulat (a komorság és a vidámság) Styling szempontjából pedig a hordhatóság nagyon fontos volt.

Mesélj a fotózásról egy-két kulisszatitkot!
Éppen fotóztunk az utcán, amikor gond nélkül két kölyök behajtott a képbe, úgy hogy az egyik egy bevásárlókocsiban ült egy hosszú műanyag csővel a kezében miközben a másik önfeledten hajtotta a kocsit, amivel az utca sarkán pár perc múlva felborultak. Nagyon szürreális momentum volt. Eszméletlenül vicces és fura dolgok történnek az emberek lazaságából fakadóan. A készülődés és a szett-váltások a szalonban zajlottak, így elég gördülékeny ment minden.

Mi a szalon fő küldetése?

Első sorban az, hogy olyan emberekkel tudjunk együtt dolgozni, akik rajonganak a szakma#769;juk ira#769;nt, hiszen csak az tudja napi nyolc-tíz o#769;ra#769;ban örömmel csina#769;lni, akinek egyben ez a hobbija is. Úgy gondolom, hogy ma a sze#769;pse#769;gszalonba ja#769;ra#769;s ma#769;r nem csak egy gyors teve#769;kenyse#769;g, hanem egy igazi én-idő program. Emiatt nagyon fontosnak tartom, hogy az adott szolga#769;ltata#769;s közben a vende#769;g ne egy futo#769;szalagon e#769;rezze maga#769;t, hanem ő kerüljön a köze#769;ppontba, egyre#769;szt aze#769;rt, hogy kicsit jobban megismerjük őt, hiszen így lehet pe#769;lda#769;ul a legmegfelelőbb frizura#769;t elke#769;szi#769;teni sza#769;ma#769;ra, ma#769;sre#769;szt pedig aze#769;rt, hogy kellemes, bara#769;ti e#769;lme#769;nyke#769;nt maradjon meg benne a na#769;lunk eltöltött idő.

Fotó: @pankerphoto /Panker Àdàm/

Fotó: @ vandademeter
Haj: @ donatczinege @ localsalonbudapest
Smink: @ barbarakeseru @ maccosmetics @ macpro termékekkel dolgozott
Stylist: @ dusk_budapest @ hegedusdora
Modell: Aaron @ wammodels Manna @ elevenmodelsbudapestKövesd a szalont vagy jelentkezz be hozzájuk az Instagramon a @ localsalonbudapest oldalon.

Szerző: Hegedűs Dóri

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!