A sztárok kedvenc frizurája: kócos lófarok, amit két perc alatt elkészíthetsz és szuperelegáns

Te is voltál már úgy, hogy egy nyugodtabb napon kifejezetten élvezted a hajmosást és a hajszárítást, majd gondos munkával egy igazán lenyűgöző frizurát alkottál? Általában viszont sokkal jobban szeretünk magunknak olyan frizurát készíteni, ami nem időigényes, nem kell utólag is igazgatnunk, mégis úgy néz ki, mintha sok erőfeszítésünkbe került volna. Nos, a rendetlen lófarok éppen ilyen!

Kaley Emmy
Kaley Emmy
Fotó: Gettyimages.com

A rendetlen lófarok valójában mindannyiunk lusta napjainak megmentője lehet, és elég stílusos ahhoz, hogy Kaley Cuoco viselje az Emmy-díjátadón. Tehát több mint elég egy rohanós hétköznapra, de tulajdonképpen bármilyen alkalmon megállja a helyét.

Annak ellenére, hogy Cuoco haja úgy tűnt, mintha tökéletesre lenne igazítva, valójában a fodrásza, Christine Symonds kötötte fel így a haját az utolsó pillanatban, miközben a színésznő sminkelte magát. Mindezt az Instagramon is megosztotta, akárcsak azt, hogy bizonytalan volt abban, így hagyja-e a haját, de a végeredmény magáért beszél.

Viselt már ilyen frizurát vörös szőnyegen Mandy Moore is klasszikus vörös rúzs és egy feltűnő piros ruha kíséretében, szintén nagy sikert aratva. Margot Robbie pedig sportoláshoz szereti hasonlóan hordani a haját, kissé lejjebb helyezve, ami remek bizonyíték arra, hogy a rendetlen lófarok valójában mindenhogy működik.

Ami a legjobb benne, hogy szuper könnyű elkészíteni, és rengeteg oktatóanyag elérhető róla a TikTokon. A pontos technika mindig attól függ, hogy pontosan milyen végeredményt szeretnél elérni, de egy biztos: a rendetlen lófarokkal semmilyen helyzetben nem foghatsz mellé.

Ez is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói