A Le Maquillage megnyitotta első referenciaszalonját

2013.november.18.

Ünnepélyes keretek között megnyílt Magyarország első Le Maquillage referencia szalonja a Bazilika közelében, a Zrínyi utca 14. szám alatt. Az est háziasszonya, Orosz Barbara kalauzolta a vendégeket a színek és sminkek világába.

A többéves kutatás-fejlesztés eredményeképp létrejött sminkmárka, a Le Maquillage megnyitotta első utcai üzletét Budapesten, az impozáns Zrínyi utca 14. szám alatt. A professzionális dekorkozmetikai termékeket és kiegészítőket forgalmazó márka széles termékskálája található meg a szalonban. A vásárlók amellett, hogy kipróbálhatják a termékeket, személyes sminktanácsadáson és oktatáson is részt vehetnek, amelyen elsajátíthatják az eszközök helyes használatán túl azokat a technikákat is, amelyek segítségével megtanulhatják saját szépségüket még jobban kiemelni.

A korábbi hasonló nevű Il Makiage márka már a múlté. Az új, továbbfejlesztett és újragondolt Le Maquillage brand a tökéletesség és az innováció iránti elköteleződés, az új design és csomagolás mellett vadonatúj koncepcióval és oktatási rendszerrel szeretné még ismertebbé tenni termékeit az igényes magyar nők körében.

A színválaszték hatalmas, 110 árnyalatot kínál, így a profi sminkesek számára is különleges lehetőségeket nyújt a márka. A termékek minősége könnyű használatot tesz lehetővé a lakosság számára is. Az oktatásunkon elsajátított tudással és trükkökkel minden nő a saját sminkmesterévé válhat a Le Maquillage segítségével.

"Eddigi tapasztalataink alapján a legkeresettebbek a primerek, az alapozók, az ecsetek és a kontúrszínek. Egy és háromórás oktatásainkon nappali és alkalmi smink elkészítését sajátíthatják el a vendégeink profi make-up mestereink segítségével, ecsetbiztos kézzel, örök éltere szóló tudással gazdagodnak. A napi rutinba építhető tíz perc alatt elkészíthető sminkelés trükkjeit fedjük fel. Az oktatás anyaga a vendégeink igényeihez van igazítva.
Termékeink textúrája könnyen kezelhető, lehetővé téve az élvezhető és szerethető sminkelést. A magas pigmentáltságnak köszönhetően kis mennyiséggel dolgozunk, ezért a termékek élettartama nagyon hosszú. Segítünk a hölgyeknek megismerni a saját arcukat, színtípusukat, arc és szemformájuknak megfelelő sminkelési technikákat. A 2014-es tervekben szerepel a nemzetközi piacon való részvétel és skincare line bevezetése.
Elkötelezettségünket az oktatás iránt az is mutatja, hogy tréningjeink költségmentesek.
Missziónk az oktatási rendszerünkben teljesedik ki, mely egy csodálatos sminkhez szükséges három alappillért foglal magába: kiváló minőségű termékek, megfelelő eszköz-eszközhasználat valamint a sminkelési technika, tudás.". – mondta Horváth Evelin a Le Maquillage magyarországi brand menedzsere.


Az első referencia szalon az V. kerületben, a Bazilika közelében, a Zrínyi utca 14. szám alatt található. A hét minden napján 9 órától 21 óráig várja az érdeklődőket, hasonlóan a bevásárlóközpontokban található boltokéhoz.

A márkáról és az oktatásról bővebb információ a személyes konzultáció alkalmával kapható, bejelentkezés a 06 1 550 06 10 számon vagy a lemaquillage@lemaquillage.net email címen.

A márka hivatalos Facebook oldalát like-olva nem csak a Le maquillage mindennapi életébe nyerhetnek betekintést az érdeklődök, hanem tájékozódhatnak az aktuális trendekről, eseményekről, promóciókról is.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói