A legmenőbb sztársminkesek, akiket érdemes bekövetned Instagramon

2020.január.19.

A hírességek sminkesei nagyon izgalmas életet élnek: körbeutazzák a világot, miközben vörös szőnyeges eseményekre és díjátadókra készítik el a legnagyobb sztárok arcát. Amellett, hogy nagyon inspiráló képeket osztanak meg nap mint nap, sokszor a kulisszák mögé is betekinthetünk az Insta sztorijuk által.

Kim Kardashian Mario Dedanovic
Fotó: Getty Images

Ők a mi kedvenceink, akiket érdemes követned neked is:

@makeupbymario

Mario Dedivanovic alkotta meg a híres Kim Kardashian kontúrozást, miatta szeretett volna a világon mindenki egy Banana púdert a 2010-es években. Olyan jó párost alkotnak együtt, hogy már közös sminkkollekciójuk is van, és minden fontos eseményre ő sminkelni Kimet, a múzsájának tartja.

@nikki_makeup

Nikki Wolff sminkelési stílusa már szinte a védjegyévé vált, a cicás tusvonallal és a tincses műszempillával pillanatok alatt nagyon vonzó tekintetet varázsol mindenkinek. Vasárnaponként pedig smink tutorialokat oszt meg a követőivel Insta sztoriban, így elleshetsz tőle pár profi trükköt!

@hungvanngo

Hung Vanngo Selena Gomez egyik kedvenc sminkese, de emellett sok más hírességet és szupermodellt is sminkel a vörös szőnyeges eseményekre és fotózásokra. Senki sem csinál olyan igéző füstös szemeket, mint ő!

@patrickta

Patrick Ta a sztárok óriási kedvence, amit teljesen megértünk, mi is rajongunk a lágy, letisztult stílusáért! Nemrég megalkotta a saját sminkmárkáját is, ami Patrick Ta Beauty névre hallgat és nagy népszerűségnek örvend.

Hamarosan érkezik a Kylie Cosmetics x Stormi sminkkollekció!

Hamarosan érkezik a Kylie Cosmetics x Stormi sminkkollekció!

@makeupbyariel

Ariel Tejada Kylie Jenner kedvenc sminkese, Kylie bevallása szerint senki sem ismeri úgy az arcát, mint Ariel. A profi munkakapcsolat mellett szuper jó barátok is, többször mentek már például közös nyaralásokra.

Ez is érdekelhet

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói