A módszer, ami tényleg beválik: kék-fény terápiával a pattanások ellen

2020.január.17.

Sosem voltam egy pattanásos típus, még szerencsére serdülőkorban is elkerült ez a bőrprobléma. 3 éve azonban elkezdtem fogamzásgátlót szedni, de mivel nagyon nem volt rám jó hatással, 1 év kísérletezgetés után abbahagytam. Ekkor azonban ellepték a pattanások az arcomat, és még a hátamat is. Olykor a mellkasomon is megjelent pár, és nyilvánvalóan elképesztően idegesített.

A módszer, ami tényleg beválik: kék-fény terápiával a pattanások ellen
Fotó: FOREO

Arról nem is beszélve, hogy szerintem több tízezer forintot költöttem különböző kencékre, amik ártól függetlenül nem igazán segítettek. Ez a probléma a gyógyszer abbahagyását követően körülbelül 8 hónapig fennállt, de a mai napig sem jöttem teljesen rendbe.

Bár sok helyen olvastam, és orvosok is mondták, hogy ilyenkor 1 évig is eltarthat akár, amíg kiürül a szervezetből teljesen a gyógyszer - ez engem egyáltalán nem nyugtatott meg.

Az utolsó dolog amit kipróbáltam (és igazából az első, ami valóban segített is) az a FOREO Espada volt. A FOREO termékekkel már korábban is nagyon jó tapasztalataim voltak, ugyanis a mindennapi szépségápolási rutinom része a Luna Mini 3 nevű szerkezetük is.

Mivel korábban hallottam már arról, hogy a kék-fény terápia segíthet a pattanások kezelésében úgy voltam vele, hogy kipróbálom a FOREO Espada, kék-fény terápiás pattanáskezelő eszközt. Minden nap arcmosás után, lefekvés előtt használtam az Espadát, 1 hónapon keresztül.

<˘˘˘˘/>Hogy működik?˘˘˘˘

30 másodpercen keresztül az eszköz a kékfény-terápia és T-Sonic™ pulzálás segítségével segít eltűntetni a pattanásokat. A gépet a bőrhibákra helyezem és várok 30 másodpercet, majd minden egyes pattanással elvégzem ugyanezt. Igen, egy kicsit valóban pepecselős, de abszolút megéri. Sokkal de sokkal kevesebb pattanásom lett, és bár 2 hétig különösebb változást nem észleltem, 3 hét után ez teljesen megváltozott. Nagyon fontos éppen emiatt a türelem, nem szabad tőle csodákat várni pár nap alatt.

Bár nem olcsó mulatság, csak egyszeri beruházás, ugyanis nincs szükség kiegészítő vagy cserélhető patronra.

FOREO Espada , kék-fény terápiás pattanáskezelő eszköz: 46 990 Ft

Fotó: FOREO

A FOREO Espada fontosabb tulajdonságai

A terméket a www.foreo.com oldalon vásárolhatod meg, de más szuper szépségápolási eszközöket is találsz a mindennapi rutinodhoz.

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 dolog, ami feltűnik a pasiknak az ágyban

Napi szex: 5 dolog, ami feltűnik a pasiknak az ágyban

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Szépséghírek

5 glitteres ombre-köröm, amit te is könnyedén elkészíthetsz otthon

5 glitteres ombre-köröm, amit te is könnyedén elkészíthetsz otthon