A parti táskád és a fegyvertárad

2015.december.31.

Végig jól akarsz mutatni? Legyen tökéletes a sminked, a frizurád, az illatod? Akkor mindenképpen legyenek nálad a következők.

Legyen nálad egy élénk színű ajakszínező. Egy kontúrceruza is hasznos lehet, ha nem vagy nagy rúzsos, mert azzal szinte észrevétlenül és egészen precízen javítható a szájsminked.

Csillámos szemhéjtus. Nem gondolnál rá először, ez egészen biztos, viszont egészen hasznos, mert azonnal kinyitja a tekinteted és sokkal üdébbé is varázsolja. Ha egy már meglévő tusvonal fölé viszed fel, pedig pillanatok alatt ünnepivé varázsolhatod a sminked.

Lehet, hogy egy púder, egy alapozó vagy mattosító papír már nem is férne el, de korrektort muszáj betuszkolnod. Semmi nem olyan önbizalom-romboló ugyanis, mint egy csúnya, éktelenkedő pattanás vagy egy sötét karika.

Szükséged lehet még egy hajcsatra, vagy hajgumira. Ha picit megizzadsz, a hajad lehet, hogy szétesik, bármennyire is jól belőtte a fodrász. Na, most a csapzott, csúnya frizuránál legyen akármilyen hosszú a hajad, sokkal szexibb még a középszerűen összefogott is. Sőt. A szép arcod is láttatni engedi, ráadásul sokkal kényelmesebb így táncolni, ha nem ugrál ide-oda az összes hajtincsed. Ha pedig hazafelé mész, kényelmesen összefoghatod egy bájos kis kontyba.

Ezeket pakold csak be!

1. Yves Saint Laurent Touche Éclat 12290 Ft
2. Catrice Made To Stay Highlighter ragyogást biztosító toll 1259 Ft
3. Essence Hajgumi
4. Bourjois Clubbing szemceruza 1650 Ft
Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?