A smink, ami magabiztossá tesz

2015.szeptember.15.

Marissa Webb idei kollekciójának tökéletes kiegészítője ez az erőt és bátorságot sugárzó, ugyanakkor szexi smink. Mutatjuk, hogyan készítsd el!

Modell a Marisa Webb kifutóról
Modell a Marisa Webb kifutóról

Yadim, a Maybelline nemzetközi sminkmestere egészen újfajta értelmezést adott a nőiességnek. Egy füstös, metálos, olívazöldes szemfestést álmodott meg a modellek számára, amihez egy visszafogott, nude rúzst passzintott.

Először használj egy matt hatást kölcsönző alapozót, és ezt vidd fel az ajkaidra is, hogy minden rózsásságot eltüntess róla jó előre. Yadim egy pici szögletességet vitt a modellek arcába, amitől nagyon erőteljessé váltak a vonásaik. Ezt te is megteheted, ha barnás árnyalatú púdert használsz kontúrozáshoz. Ezt vidd el az arccsontod alá és magára a csont vonalára is. (Ahol kiemelkedik.) Ezután fénypúderrel emeld ki az orrod vonalát, az orcáidra és a homlokod közepére is tégy egy keveset.

A szem a smink leghangsúlyosabb eleme


A szemfestés

A mozgó szemhéjadra vigyél fel egyszerű tojásszínt, a mélyítővonalad és a fölé eső részt pedig barna szemhéjpúderrel húzd ki. Dolgozd össze a két árnyalatot, ugyanakkor ne maszatold el túlzottan, itt lényeges, hogy szépen kontúrozott íveket alkoss. Erre az ívre végül vigyél fel egy métálos olívazöld színt egy kerek fejű ecsettel, ezzel tudsz fényt adni a szemsminknek. Mindenképpen használj szemhéjtust, majd spirállal dúsítsd a pilláid.

Íme a kész smink
A Marisa Webb modelljei a kifutón

A száj
Semmi erőset ne használj, hiszen az ajak itt nem is fontos. Az ujjaiddal paskolj be egy nude vagy bézs színű rúzst.

Egyszerű, de hatásos lakkozás, lesd el!

A körmök

Ne feledkezz el a körmeidről sem, a fehér alapokon vékony fekete csík elegáns és modern!

1: Affinimat mattító alapozó Maybelline 1999 Ft - 2: Color Tattoo 24hr szemhéjkrém Maybelline 2299 Ft - 3: Colorama körömlakk Maybelline 799 Ft/db - 4: Master Graphic szemhéjtus Maybelline 2149 Ft - 5: Color Sensational rúzs Maybelline 2299 Ft

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!