A sminktrend, ami meghódította a világot

2015.december.3.

Gordon Espinet, a MAC Cosmetics sminkmestereinek vezető trénere elárult minden aprócska trükköt!

1. Sminkmesterként sok féle trenddel találkozol, mit gondolsz miért most lett ennyire népszerű a "strobing"?
Azt gondolom, hogy a strobing az ellenkezője a kontúrozás trendjének, ami szinte uralja a közösségi médiát. Strobing a finomságról, a finom árnyalatokról és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. Az általa nyert megjelenés mindenkinek szól.

2. Hogyan jellemeznéd a Strobe Krém összetevőit és hatását?

A Strobe Cream egy könnyű hidratáló, ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a krém használatával, függően attól, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.

3. Hogyan ajánlod a Strobe krém applikálását? Ujjal, ecsettel vagy pedig smink-szivaccsal?
Az egyik legnagyszerúűb tulajdonsága a Strobe Krémnek a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy, ahogy én szeretem használni, száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlom applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább újjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok. Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel, akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.

4. Van valamilyen egyedi módszer, amivel előkészíthetjük a bőrt a Strobe krémet felvitele előtt? Mely termékekkel párosítható legjobban ez a krém?
A Strobe Cream a legtöbb Prep + Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlom, hogy más ragyogást fokozó termékkel együttesen legyen használva. A párban használt másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing túl sok, hivalkodó csillogást eredményez.

5. Mondanál pár jól bevált trükköt a termék használatához?
A ragyogó összképhez egy pár csepp Strobe krémet keverek a folyékony alapozómba, de szeretem a terméket az alapozás után, Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 felvitele után is használni az arc kiemelkedő részein, mint például az orrnyergen, a járomcsonton valamint a kulcscsonton.

6. Véleményed szerint ez a termék alkalmas mindennapi vagy inkább csak alkalmi használatra?
A Strobe Cream tökéletes a mindennapi használatra is. Próbáld ki a természetes ragyogó hatását az alapozódba vagy az alapozás után történő applikációval.

Ezeket próbáltad már?

MAC STROBE CREAM és MAC MINERALIZE SKINFINISH-POWDER
A Strobe Cream azért is különleges, mert elsősorban hidratáló, de instant ragyogást adó komponenseket is tartalmaz. Különleges fényvisszaverő és gyöngy részecskék az azonnali egészséges ragyogás érzetét adják. Ez a fénylő sugárzás áttetsző, rugalmas és bőr azonos.


Ez is érdekelhet

Ezeket a dolgokat fogadd meg 2022-ben a csillagjegyed szerint

Ezeket a dolgokat fogadd meg 2022-ben a csillagjegyed szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat