˝A szenvedély, a motiváció, az eltökéltség az, ami minden nap hajt és elégedettséggel tölt el˝

2015.november.24.

A legújabb Tommy Hilfiger erőt sugalló, sportos illatának arca nem más, mint a szexi Rafael Nadal. Magyarországon csak a GLAMOUR Online-on olvashatod vele készült exkluzív interjúnkat.

Hogyan jött az együttműködés ötlete?
Évek óta ismerem Tommy-t és a családját is. Nagyon izgatott lettem, amikor felkért. Csodálatos dolog, hogy nemcsak az egyik legismertebb divattervezővel, hanem egy baráttal dolgozhattam együtt. Fantasztikus lehetőség egy ilyen amerikai márkának a reklámarcává válni.

Milyen volt Tommy Hilfigerrel együtt dolgozni?
Szuper élmény! Tommy mindig mosolyog és hihetetlenül pozitív a személyisége! Nagyon elkötelezett a munkájában és rengeteg mindig inspirálja: a popkultúra, a zene, a sport és még sorolhatnám. Egészen érdekes és motiváló hallgatni, amikor a stílusról és a tervezésről beszél.

Milyen volt a fotózás?
A kampány képeit Spanyolországban, Mallorcán készítettük egy hatalmas, kicsit régies hangulatú házban. Nagyon jó energiák is voltak.

Mit gondolsz az illatról?
Friss, férfias, amikor először megszagoltam, csupa pozitív gondolat árasztott el. Egészen sokoldalú illat, mert a nap bármely szakában bátran használhatom. Kiváló reggel, sportolás után, de remekül megállja a helyét egy esti vacsora alkalmával is.

Mikor érzed magad a legmerészebbnek, legszabadabbnak?

Amikor a teniszpályán vagyok és azt tehetem, amit a legjobban szeretek.

Milyen a győzelem?
Számomra a győzelem annak a munkának az eredménye, amit az álmom elérésébe fektettem. Hazavinni egy trófeát csodálatos érzés, de engem nem ez mozgat leginkább. A szenvedély, a motiváció, az eltökéltség az, ami minden nap hajt és elégedettséggel tölt el.

Mit kedvelsz a Tommy Hilfiger márkában?
A fehérneműktől a ruhákig, mindent egyes darab prémium minőséget képvisel és látszik, hogy odafigyelnek a részletekre. Nagyon tetszik, hogy minden Hilfiger darabon ott van az a bizonyos márkára jellemző "finom" lenyomat.

Mit gondolsz magáról a tervezőről?

Amikor valaki úgy tudja kombinálni a kreativitást és az üzleti érzéket, mint ahogy Tommy teszi ezt, az hitelessé teszi. Jól látható, hogy őt is a szenvedély hajtja és ettől tényleg egyedi, amit csinál. Csodálom, amiért ilyen kitartó és állhatatos.

A TH Bold for Men kollekció árai:
TH Bold 100ml Eau de Toilette 24800 Ft*
TH Bold 50ml Eau de Toilette 17500 Ft*
TH Bold 30ml Eau de Toilette 11500 Ft*


*Ajánlott fogyasztói ár

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját