Axente Vanessa megtanít gyönyörűen sminkelni

2014.február.24.

Korábban már olvashattatok a szenzációs hírt, miszerint Axente Vanessa az Attractive modellügynökség szupermodellje, aki Calvin Klein kampányait sorra hódítja meg a Chanel Notes de Printemps sminkkollekciójának tavaszi kampányarcaként többek közt Gisele Bündchen, Natalia Vodianova, Diane Kruger és Vanessa Paradis nyomdokaiba lépett. Mára már nem titok: a Karl Lagerfeld által irányított világmárka kozmetikai részlegének kampányai Jac Jagaciak lengyel szupermodell megszokott fotói mellett sorra jönnek ki Vanessa gyönyörű arcával.

A pazarul kombinálható Chanel Les 4 Ombres négyes szemhéjpúder legfrissebb színei következtek büszkeségünk szemein, ráadásul egyből két szögből is. Peter Philips a kozmetikai ipar legáhítottabb pozíciójában alkot évek óta, tavaszra olyan színskálát álmodott meg, melyet stílusosan négyféleképpen vethetünk be: természetes, intenzív, mandula formájú és füstös hatással. A Chanel vezető sminkmestere jóvoltából március tizedikétől nyolc árnyalat közül választhatjuk ki kedvencünket a Chanel pultokról, magyar szupermodellünk igéző szemei mellől. Legelső kampányfotóin a 232-es Tissé Vénitien névre keresztelt palettát láthatjuk, melyet maga Coco Chanel egyik kedvenc anyaga, a tweed inspirált.
A legújabb Chanel Perfection Lumiére Velvet alapozó szenzációja a Chanel Metiers d`Art Paris-Dallas 2013/2014 show-ján debütált kilenc árnyalatban, az első reklámfotóján most Axente kisasszonyt láthatjuk makulátlan bőrrel; a kollekció további részletei pedig április 12-től lesznek elérhetőek.

És hogy jelenleg hol tölti idejét a világ tizenegyedik legkeresettebb modellje? Calvin Klein New York-i exkluzivitása után két tétel közt kiugrott Milánóba, hogy a Gucci és a Fendi divatbemutatóján megcsodálhassuk, legközelebb pedig a párizsi divathét miatt fogja félretenni könyveit! Vani természetesen rendkívül büszke az általa elért Chanel-mérföldkőre, melynek rendszeresen hangot is ad Instagram profilján.

Fotó: Instagram

Ha te is rajongsz a Chanel beauty termékeiért, már előre vésd be a profi által adott ötleteket a szemhéjpúderek használatáról:

Ez is érdekelhet

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról