Az Eufória gyönyörű transznemű sztárja lett a szépségmárka nagykövete

2020.augusztus.15.

Az inkluzivitás a divat- és szépségipar egyik fő jelmondata lett az utóbbi években. Egyre inkább látszik, hogy a vásárlók nem kérnek az olyan márkákból, amelyek nem figyelnek a sokszínűségre, és nem kínálnak mindenkinek megoldásokat.

A Fenty például, de már jóval korábban a Mac is igyekeztek megtörni azt a rutint, hogy a reklámokban szupermodellek testesítsék meg a sminktermékeik célközönségét. A Mac felvetette, hogy miért ne sminkelhetnének férfiak is, a Fenty pedig olyan szélesre tárta a termékek palettáját, hogy tényleg minden típusú, bőrszínű vásárló megtalálja a hozzá tökéletesen passzoló sminkszereket.

Az sokszínűség ünneplésének egy újabb lépése, hogy transznemű modell lett a világ egyik legnagyobb, és legismertebb kozmetikai márkájának az arca. A hamarosan a 150. születésnapját ünneplő japán Shiseido sminktermékeinek új nemzetközi nagykövete ugyanis Hunter Schafer lesz, akit az Eufória című sorozatból ismert meg a széles közönség.

Ők a divatvilág LMBTQIA-ikonjai

Ők a divatvilág LMBTQIA-ikonjai

A Jules Vaughn-t alakító mindössze 21 éves modell és LMBTQUI-aktivista korábban számos világmárka kifutóján is megmutatta már magát. Hunter már a középiskolásként felemelte a szavát a transzneműek iskolai kirekesztése ellen. Azóta hála az Eufóriának világsztár lett, de továbbra is az egyik legfontosabb hangja a fiatal transzneműeknek.

A Shiseido márkánál úgy nyilatkoztak, hogy számukra megtiszteltetés, hogy egy ilyen autentikus, sokoldalúan tehetséges és kreatív fiatal elvállalta a felkérésüket. Hunter Schafer mindemellett gyönyörű is például a Shiseido legújabb kampányában is.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói