Az év hajstílusa: a hullámos bubi!

2014.december.22.

Az idén futótűzként terjedt a sztárok körében a bubi frizura, de most már biztos, hogy végérvényesen meg is vetette a lábát ez a trend az elkövetkező egy évben.

Ints búcsút a hosszú tincseknek, mert mostantól a hullámos bubi a menő! Kaley Cuoco egyike volt az elsőknek, aki bevállalta a rövidebb fazont, azóta már még rövidebbet vágatott, de nekünk nagyon tetszett ez a hullámos bubi is.

Lauren Conrad, aki arról volt híres, hogy évekig nem engedett senkit ollóval a közelébe, több ízben is rövidebb stílusra váltott. Egyszerűen imádnivaló LC ezzel a hajjal!

A legújabb sztár, aki felszállt a hullámos bubi vonatra nem más, mint a legfiatalabb Olsen tesó, Elizabeth. Az Olsen lányok hosszú, sellőhajukról voltak ismertek, amit Mary-Kate és Ashley továbbra is boldogan visel, ám Elizabeth búcsút intett a háta közepéig érő tincseknek, és sikkes bubit vágatott magának. Szuperül áll neki!

És, hogy miért olyan jó ez a stílus? Mert nagyon könnyen karbantartható, szinte semmit sem kell vele csinálni, bármilyen típusú, színű hajhoz illik, ráadásul felfrissíti és egészségesen tartja a tincseidet, sőt szépen nő ki.

Mire vársz? 2015-ös fogadalmad ez legyen, hogy ilyen hajat vágatsz a fodrászoddal!

Ez is érdekelhet

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói