Beauty suli: Legyél olyan sikkes, mint Rooney Mara!

2016.június.23.

Dobd fel a nyári frizurád, hogy még extravagánsabb legyél. Nem kell más hozzá, mint három apró hajgumi és egy hajfixáló. Ha olyan sikkes szeretnél lenni, mint Rooney Mara, itt a te időd!

A magasra kötött copf
1. "A frizura ereje a fényes hajban rejlik" - mondta Adir Abergel, Mara fodrásza. Ahhoz, hogy igazán fénylő hatást kapjunk, kenjünk olajat a már száraz hajra és hajvasaló segítségével egészen addig vasaljuk, amig a hajtő is teljesen a fejtetőre simul.
2. Tegyél az ujjaid végére egy kevés hajformázó krémet vagy hajzselét. Ettől igazán fényes lesz a hajad, majd válaszd ketté. Kösd össze copfba, szorosan a fejed búbjára, hogy a végén egy letisztult hatást érj el.
3. Mielőtt rákened az utolsó réteg hajzselét, előtte fogd össze a hajad kiengedett részét. A füleid vonalában rögzítsd az alsó copfod. A harmadik hajgumival kösd össze a két különálló részt, így kapod meg a fejedre simuló extravagáns végeredményt. Végezetül használj még egy kevés hajformázót, így nem lesz szálas a copfod.


Szemöldök szabály újratöltve
A vastag és fiús szemöldök rendkívül nagy trend a szezonban és valóban vonzó, hogy gyönyörűen formázhatod. Itt egy fantasztikus módszer arra, hogyan varázsolj magadnak természetes és dús szemöldököt:

1. Használj szemöldökkefét! Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy könnyen, sűrű hatást érj el. Ha ezt az opciót választod, biztosan természetes marad.
2. Legyen szépen ívelt. Valóban, az egyenes vonalú természetes szemöldök androgün benyomást kelt. Növeszd vissza az originál formáját, majd segíts rá egy szemöldök ceruzával, hogy kifogástalan legyen az íve.
3. Használj formázót! A szemöldökspirálok és formázók hatékonyabbak, mint a púder és szemöldökceruza együttese. Próbáld ki a Maybelline Browdrama Pomade Crayon Szemöldök formázó ceruzáját (Ajánlott fogyasztói ár: 2350 Ft), amivel egyszerűen és gyorsan elérheted a kívánt eredményt.
4. A letisztult hatás a lényeg. Ha szeretnéd igazán kiemelni a tekinteted, a szemöldököd ívéből kimaradt szálakat szedd ki egy csipesz segítségével, így tökéletes lesz az összhatás.


Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói