Bobbi Brown sminkleckéi

2014.január.8.

Bobbi Brown mindig is igyekezett elérhetővé tenni a szépséget, mindenki számára. Füstös szemfestéstől a nappali sminkig mindent elsajátíthatsz Te magad is, könnyedén.

Nyolc különböző lecke közül választhatsz az 5 perces Gyorssegélytől egészen a 45 perces Minden, amit a sminkről tudunk sminkleckéig. Minden egyes sminkleckét tapasztalt Bobbi Brown sminkesek tartanak, és a lépéseket egy személyre szabott face charton dokumentálják, mely a később is a segítségedre válhat.

Sminkleckék, amik közül választhatsz:

Gyorssegély
5-10 perc
Mekkora változást is lehet elérni csupán öt perc alatt! Megtanulhatja, hogyan frissítheti fel sminkjét, mindössze pár sminktrükkel, hogy azonnal a legjobb formájában érezhesse magát.

A tökéletes sminkalap titka
20 perc
A tökéletes smink az egészséges és ragyogó bőrnél kezdődik. Személyre szabott tanácsaink segítségével kiválaszthatja a megfelelő arcápolási termékeket, valamint az arcszínnek megfelelő alapozót és kiegészítő termékeket, melyekkel otthon is megteremthetővé válik a tökéletes sminkalap.

Minden amit a sminkről tudunk
45 perc
Bobbi védjegyének számító 10 lépéses sminklecke. A hidratálótól a szempillaspirálig, ez a sminklecke mindent tartalmaz ahhoz, hogy bármely nő csinosabbnak és magabiztosabbnak tűnjön és érezze magát.

Füstös szemek
20 perc
Létezett valaha szexisebb és technikailag bonyolultabbnak tűnő tekintet, mint a füstös szemek? Sminkeseink segítenek egyszerűbbé tenni e smink elkészítését a már bevált lépésekkel és trükkökkel. Egy kis gyakorlással otthon is könnyedén elkészíthető lesz az igéző tekintet.

Alkalmi smink
45 perc
Engedje meg, hogy Bobbi Brown segítsen elkészülni a következő nagy eseményre – amire megtanítjuk egy olyan hibátlan smink elkészítésére, mely tökéletesen tükrözi személyiségét. Bobbi megfogalmazásában az alkalmi szépségtippek a letisztult, ragyogó sminkről szólnak, egy kis ünnepélyességgel fűszerezve.

Szezonális smink
20 perc
Újítsd meg sminktudásod a szezonális újdonságokkal és megismerheted Bobbi legfrissebb trendjeit, melyek mindig üdék, könnyen viselhetőek és modernek egyszerre.

Orcák és ajkak
20 perc
Semmi nem tud üdébb hatást kelteni, mint egy leheletnyi pirosító és egy természetes árnyalatú rúzs. Sminkeseink megtanítják, hogyan lehet üde orcákat, és ajkakat varázsolni pár lépésben, úgy mint egy profi.

További információkért látogass el a Bobbi Brown Aréna üzletébe, a Douglas Mammut II., Douglas WestEnd, Douglas Váci utcában található Bobbi Brown részleghez vagy kövesd a Brown Magyarország Facebook oldalát!

Ez is érdekelhet

„A nők újítók, okosak, erősek és sok mindenre képesek" - 2026-ra még több nő kap helyet a vezetőségekben

„A nők újítók, okosak, erősek és sok mindenre képesek" - 2026-ra még több nő kap helyet a vezetőségekben

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói