Cara Delevingne visszavág! A Rimmel új szépségnagykövete lesz

2016.április.15.

A Rimmel izgalmas bejelentést tett, megnevezte, ki lesz a márka új nagykövete. Ezentúl a sokoldalú angol modellszínésznő, Cara Delevingne is a Rimmel család tagja. A 23 éves londoni topmodell hatásos megjelenése és trend-diktáló személyisége alapján természetes volt, hogy képviselje a Rimmelt.

Modellként hatalmas sikereket ért el, és bár tavaly kijelentette, hogy felhagy a divatvilággal, már a második kampányszerepléséről kapunk hírt rövid időn belül. Különleges tehetséggel megáldott színésznő, aki előtt fényes jövő áll, mindezeken túl egy inspiráló személyiségű fiatal nő, akinek világszerte mintegy 36 millió követője van a közösségi oldalakon.

A Rimmel Londonnal kötött együttműködéssel kapcsolatban Cara Delevingne elmondta: "Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a Rimmellel dolgozhatok. Tinédzserként ez volt az első dekorkozmetikai márka, amit használtam és imádtam. Ízig-vérig londoni lány vagyok, és a Rimmel pont olyan stílust közvetít, mint amilyen maga a város. Trendi, vagány, kozmopolita megjelenést garantál."

Az izgalmas és rendkívüli együttműködést a Rimmel lélegzetelállító módon jelenti be: megszervezi az eddigi első és egyetlen Snapchat sajtókonferenciát, mely a Rimmel rajongók és követők számára egyedülálló lehetőséget teremt, hogy közvetlenül is kapcsolatba lépjenek a márka új reklámarcával. A Z generációs vásárlók újságírókká válhatnak egy napra, hiszen lehetőséget kapnak arra, hogy az őket legjobban foglalkoztató kérdéseket feltegyék Carának a #RimmelxCara hashtag felhasználásával. A sajtókonferencia időpontja 2016. április 15, amikor Cara Delevingne ÉLŐBEN, a Snapchaten keresztül megválaszolja a neki nyilvánosan feltett kérdések közül a kedvenceit.

Ez is érdekelhet

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói