51 évesen lett a szépségmárka arca, sosem érezte magát még ilyen gyönyörűnek, mint most

2019.április.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Céline Dion a 90-es évek egyik felejthetetlen ikonja volt, elképesztő hangja, szupersikeres szóló karrierje ehhez természetesen mind hozzájárult, de szépsége, és modellekhez illő tökéletes alakja miatt is nők példaképe volt mindig is.

Tehetségéből mit sem veszített az évek alatt, és bár nem titkolja, hogy több plasztikai műtéten is keresztülesett, méltósággal viseli a korát. Az utóbbi években Céline Dion nem is fantasztikus énekhangjával, hanem sokkal inkább az elképesztő divatérzékével hívta fel magára a figyelmet. Igazi divatbomba vált belőle, a divattervezők esedeznek a kegyeiért, és ha véletlenül feltűnik a vörös szőnyegen, akkor garantáltan olyan a belépője, akár egy műalkotás.

Amikor az 50 éves díva szétdivatozta a hetet

Amikor az 50 éves díva szétdivatozta a hetet

Az 51 éves kanadai énekesnő most még egy dolgot felvihet az önéletrajzába, a L'Oréal Paris most jelentette be, hogy Céline Dion lesz a szépségmárka új arca és egyben nagykövete. Dion annak ellenére, hogy az egyik legnagyobb zenei ikon karrierje lassan 40 éve kezdődött, még mindig nehezen hiszi el, hogy egy olyan "csúnyácska, sovány lányból, akit az iskolában bántottak, 50 éves korára egy olyan legendás márka arca lesz, mint a L'Oréal". De Dion is tisztában van vele, hogy a világ változik, és a nők együtt küzdenek a jogaikért és az elnyomás ellen kortól függetlenül. Ő maga is azt csinál, amit csak éppen akar, és ez a ruhaválasztásaiban is meglátszik.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BvywuvTBEoT/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> View this post on Instagram Resilient, self-confident, unapologetic, generous and humble: Céline Dion is the ultimate symbol of female empowerment and a true woman of worth. Welcome to the L#8217;Oréal Paris family! #128170;#127995; . . . @celinedion #celinedion #worthit #lorealparis #lorealfamily A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on Apr 3, 2019 at 5:19am PDT

Céline Dion-t betegesen soványnak nevezték: ő pedig most reagált a vádakra

Céline Dion-t betegesen soványnak nevezték: ő pedig most reagált a vádakra

"A L'Oréal is része ennek a változásnak", jegyezte meg arra utalva, hogy a márka az elmúlt években úttörő módjára vonja be a nőket a kampányaiba minden korosztályra való tekintettel. Camila Cabellotól egészen olyan legendás hollywoodi ikonok felé is nyitott a szépségmárka, mint Jane Fonda, Julianne Moore vagy Susan Sarandon. Céline Dion igencsak impozáns hölgyek közé lépett be, és egyáltalán nem bánja, hogy csak most: "A 20-as, 30-as éveid csodálatosak meg minden, de nem mennék vissza. Énekesként, lányként, testvérként, barátként, partnerként sosem éreztem magam még ilyen gyönyörűnek és erősnek. Tényleg azt gondolom, hogy a java még csak ezután jön".

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bvw0u_4B8ln/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> View this post on Instagram I#8217;m excited to use my voice to empower others to feel beautiful, confident, and to learn to embrace themselves,#8221; by Celine Dion. . . . @celinedion #celinedion #worthit #lorealparis #lorealfamily A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on Apr 2, 2019 at 11:16am PDT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője