Diane von Fürstenberg beauty szabályai, amit minden nőnek meg kell fogadnia 30 éves kora előtt

2018.szeptember.16.

Diane von Fürstenberg most mutatta be 2019-es tavaszi kollekcióját a New York-i divathéten, de ez még közel sem minden, amiért a belga-amerikai tervező több mint 40 éves pályafutása érdekes, és még csak nem is a védjegyének számító átlapolós, azaz a burok ruha miatt. Talán kevesen tudják, hogy Diane hercegné volt, ugyanis a német Fürstenberg ház Egon hercegének volt a felesége, igaz, mindössze 3 évig, de ez éppen elég volt arra, hogy két közös gyermekük is szülessen. Az immár ikonnak számító tervezőt annak idején Andy Warhol is megfestette, és jóval korábban harcolt már a testpozitív szemléletért a divatvilágban mielőtt a #MeToo kampány elindult volna, aminek szintén támogatója volt. Emellett a kollekció támogatja a női testek különbözőségét és a #MeToo kampányt is. Mindennek a tetejébe pedig két könyvet is írt.

Diane von Fürstenberg
Fotó: Rexfeatures

De vajon DVF mikor lett az a nő, aki tényleg lenni akart? "28 és 35 éves kora között van egy nő a csúcson", mondta egyszer a Vogue-nak, és ebben semmi túlzás nincs. A 2016-os tavaszi kollekciójának sminkjeit a saját 70-es évekbeli énje ihlette, ekkor volt ő 30 éves, ami szerinte a legjobb kor egy nő számára. Ekkor már eljutsz oda, hogy olyan életet élj, ami neked jó és előnyös. De vajon mit kéne megtennie minden nőnek, mielőtt betölti a 30-at? "Minden, amit csinálsz, téged kell hangsúlyozzon. Olyan jó, ha magad lehetsz. Gyakorold az őszinteséget. Légy önmagad minden nap. Minden jobb lesz ettől".

15 dolog, amit 30 éves korára minden nőnek tudnia kell - A legendás lista folytatódik!

15 dolog, amit 30 éves korára minden nőnek tudnia kell - A legendás lista folytatódik!

Diane von Fürstenberg most el is árulta a Vogue-nak, mi az a 9 szabály, amit be kell tartanod, hogy a legjobb formáját add önmagadnak:

Tégy fogadalmat az elkövetkezendő 10 évre
Ahelyett, hogy újévi fogadalmat tennél, gondolkodj 10 évre előre! Tégy egy nagy fogadalmat erre az időszakra. Itt az ideje elfelejteni a rossz szokásokat, és kialakítani újakat, melyek jót tesznek neked. Hagyd abba a dohányzást, mondj le a cukorról, a fehérlisztről, vagy bármiről, amivel ártasz magadnak. 30 után már sokkal nehezebb leszokni ezekről. Ez az idő az alapozásra való. Egy épületet építesz. Fejezd be az alapozást 30 éves korod előtt.

Ha nyár, akkor napfoltok? Készülj az őszi hámlasztásra!

Ha nyár, akkor napfoltok? Készülj az őszi hámlasztásra!

Használj napvédőt
Kerüld el a napot. Én nem tettem meg. Védd magad. Használj naptejet.

Kíméld a hajad
Mindenkinek másmilyen a haja, másfajta igényekkel. Próbáld meg elkerülni azokat a dolgokat, amik árthatnak neki. Én sose festettem a hajam, mindig csak színeztettem, épp azért ilyen egészséges most is.

9 drámai frizuraváltás, ami újjáélesztette a legnagyobb modellek karrierjét

9 drámai frizuraváltás, ami újjáélesztette a legnagyobb modellek karrierjét

Nyúlj mélyen a sminktáskádba
"Ez ma már nem érvényes, de ha én lefeküdtem egy pasival, mindig gondoskodtam róla, hogy ne lásson smink nélkül. De azok más idők voltak. A 70-es évek. De mint már mondtam, 30 évesen vagy igazán az a nő, aki lenni szeretnél. Ha szereted a sminket, viseld bátran, ha nem, hagyd el. Mondj le azokról a dolgokról, amik nem hozzád valók. Emlékezz, ki vagy, és ragaszkodj is hozzá. De ez nem jelenti azt, hogy ne kísérletezhetnél állandóan."

Menj egyedül nyaralni
Gondoskodj róla, hogy legyenek pillanatok, amikor egyedül vagy. A kapcsolat, amit magaddal kiépítész, az maga az épület, ami csak a tiéd. Élvezd, hogy magad vagy. Utazz egyedül.

Nyújts minden nap
Ha egy dolgot ajánlhatok, biztosan a jógát mondanám. Jót tesz a testednek, jót tesz az elmédnek, és egy csodálatos dolog, amit tehetsz magaddal. Mondj búcsút a rossz testtartásnak. A 30 az utolsó felhívás a rossz szokások kiküszöbölésére.

Ezek a legmenőbb menyasszonyi sminkek!

Ezek a legmenőbb menyasszonyi sminkek!

Vezess naplót
Mindegy, hogy vizuálisan vezeted, például az Instagramon, vagy leírod valahova. Nagyon boldog leszel, hogy vissza tudod keresni az emlékeidet, és meg tudod nézni, hogy mennyi minden történt veled. Élj teljes életet, és ne félj átlépni azokon az ajtókon, melyek nyitva állnak előtted.

Tápláld a tested
Az vagy, amit megeszel. Ennyire egyszerű. Egyél gyümölcsöt reggel, sokféle zöldséget, kerüld el a fehérlisztet és a cukrot. Ez nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lenned, egyszerűen csak élvezd ki, hogy egészséges vagy. Csak egy egészséged van, és a tested pedig olyan lesz, mint amivel táplálod, és amit csinálsz vele.

Tanuld meg, hogy magadnak öltözz
30 éves korodra jobb, ha megtanulod, mi előnyös neked. Mi mutat jól rajtad? Mi az, ami igazán te vagy? Szerintem fontos, hogy legyen egy biztos alapod, és ha megvan a biztos alap, akkor lehetsz könnyed és szórakozhatsz bátran, vagy akár teljesen meg is őrülhetsz.

15 dolog, amivel 30 éves korára minden nőnek rendelkeznie kell

15 dolog, amivel 30 éves korára minden nőnek rendelkeznie kell

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói