Dree Hemingway a Chloé illat új arca

2015.május.8.

Dree Hemingway a szeptemberben bevezetésre kerülő új Chloé illat reklámkampányának az új arca. Dree előtt Clémence Poésy, Chloë Sevigny, Anja Rubik és Suvi Koponen voltak a Chloé Eau de Parfum eddigi reklámkampányainak sztárjai.

Mint nemzetközileg ismert színésznő és modell, Drew tökéletesen megtestesíti a Chloé egyetemes értékeit: modern, természetesen nőies, szabadszellemű és független. Ő a könnyedség megtestesítője. Univerzális vonzereje egyedi eleganciájából és városi életszemléletéből adódik.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Chloé új arca lehetek. Ez a márka régóta része az életemnek; sok emléket hordoz számomra. Örömmel várom történetem folytatását Chloéval az illatok világában ", mondja Dree Hemingway.

Dree Hemingway 2015 márciusában Párizsban jelent meg a kifutón a Chloé legutóbbi divatbemutatóján. "Ő a Chloé lány tökéletes megtestesítője. Sugárzó szépsége és személyisége kifejez mindent, amit az illattal közvetíteni szerettem volna. Hihetetlenül képes arra, hogy elegáns, lezser és spontán legyen egyszerre, ugyanakkor utánozhatatlanul modern és bájos" - jegyzi meg Clare Waight Keller, a Chloé márka kreatív igazgatója.

"Az illatot, mely azonnal tökéletesen kifejezte a Chloé lány szellemét, 7 évvel ezelőtt vezettük be és gyorsan egyike lett a márka ikonikus termékeinek a divatos, könnyen hordható ruházat, táskák, cipők és szemüvegek mellett. Nagyon büszkék vagyunk a Cotyval való együttműködésünkre és örömmel üdvözöljük Dree-t a Chloé családban." – teszi hozzá Geoffroy de la Bourdonnaye, a Chloé márka elnöke.

"A töretlen siker utóbbi 7 éve alatt csodálatos illatreklámokat alkottunk, melyek kifejezik az időtlen Chloé lány szépségét és sugárzó nőiességét. Napjainkban – köszönhetően Dree inspiráló személyiségének – a Chloé márka millió rajongójához szólunk szerte a világon." – mondja Steve Mormoris, a Coty illatokért felelős marketing vezérigazgató-helyettese.

Az új reklámkampány 2015 szeptemberétől lesz világszerte látható.

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról