Ez a titka Drew Barrymore egész nap ragyogó szemeinek

2021.október.3.

Néha nehéz megítélni, hogy a sztárok a kamerákon túl valójában milyen emberek, de Drew Barrymore esetében például biztosan nem így van. Akár a beszélgetős műsorában, akár a közösségi médiában tűnik fel, a bájos színésznőből mindig árad a kedvesség, egyáltalán nincsenek sztárallűrjei, ráadásul akárhányszor megjelenik, ragyogó szemekkel néz a kamerákba. Utóbbinak a titkát nemrég osztotta meg, és nem más, mint a saját maga által kifejlesztett szemceruzája.

Drew Barrymore
Drew Barrymore
Fotó: Gettyimages.com

Saját márkáját, a sminkeket, parfümöket és kiegészítőket is forgalmazó Flower Beautyt még 2012-ben alapította, és hitvallása, hogy a nők megérdemlik a legjobb minőségű, leghatékonyabb termékeket megfizethető áron. A Flower Beauty termékei hosszú évek óta népszerűek. Drew Barrymore néhány hete a TikTokra is berobbant, és a felületen elárulta, melyik az egyik személyes kedvenc sminkje, aminek a tökéletesen kiemelt szemeit is köszönheti.

A mindössze kilenc dollárért beszerezhető halvány árnyalatú szemceruzát maga a színésznő is minden nap használja, és TikTok videójában be is mutatta, hogyan. Hogy a termék máris mennyire népszerű, azt mi sem mutatja jobban, hogy a szemceruzás videót több százezren tekintették meg, és már több, mint 76 ezer lájkkal büszkélkedhet.

Végül pedig természetesen a pozitív visszajelzések is folyamatosan érkeznek a termékről: a vásárlók leginkább azt emelik ki, hogy a szemceruza könnyen használható és tartós, ráadásul még akkor is képes ragyogást adni a szemednek, ha fáradt vagy. Itt az ideje, hogy te is lecsapj rá!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ne legyél erőszakos és követelőző - október 20.

Napi horoszkóp: Ne legyél erőszakos és követelőző - október 20.

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

Szépséghírek

Halloween körmök: ezek ijesztően jók

Halloween körmök: ezek ijesztően jók