Dúsabb hajat akarok!

2014.március.4.

Ki nem, igaz? Az is érthető, hogy nem akar mindenki hajpótlással élni, de akkor mit lehet tenni? Már mondjuk is!

Lehet dús, volumenes frizurád csak áldozz rá időt, és ne öt perc alatt várd a csodát!

1. Hajmosás után válassz le vastagabb részeket a hajadból, és a két tenyered közé fogva egy törölközővel itasd le róla a felesleges vizet. Azt nem kell mondanunk, hogy soha nem dörzsöljünk durván a frizuránkat, igaz?

2. Egy diónyi adag hab állagú dúsítót masszírozz be egészen közel a hajtöveidhez.

3. Szárítsd meg úgy a hajad, hogy minden tincset a magasba tartasz, miközben a meleg levegőt rájuk irányítod rá.

4. Mivel az előző folyamat arra volt jó, hogy megalapozd a dús frizurád, most válassz le körülbelül kétujjnyi vastag tincseket, majd tekerd fel egyesével őket egy nagyobb körkefére és a hajszárító szűkítőjét irányítsd a kefére tekert tincsre. Húzd a szűkítőt és a kefét is lefelé egyszerre és mielőtt elfogyna a hajad, mindig pörgesd vissza a kefét. A lényeg, hogy ütemes legyen a mozdulat (hidd el, hamar bele lehet jönni és a karizmod is erősíti). Addig ügyeskedj, míg teljesen meg nem szárad az adott tincs.

5. Most jön egy kis trükközés. Fog össze a füled fölött a hajad úgy, mintha félig akarnád csak összekötni úgynevezett fél lófarokba. Húzd az egészet a mennyezet irányába, majd nagyjából tíz másodpercig fújd közepesen meleg levegővel az egészet. Addig tartsd a magasban a hajad, amíg ki nem hűl újra.

6. Döntsd oldalra a fejed, még egyszer fújd át a frizurád mindkét oldalról, majd készítsd el a választékod úgy, ahogy szereted. Meglátod, nem lesz lapos a végeredmény!

Tipp:

Az Avon Advance Techniques hajdúsító termékcsaládja, amely kollagént is tartalmaz még jó szolgálatot tehet. A sampon nem engedi a hajszálakat lelapulni, ápolja a hajat és a fejbőrt is egyben. A balzsam segít fenntartania haj és a fejbőr optimális szintű hidratáltságát. A spray pedig 39%-kal sűrűbb érzetűvé teszi a hajat, így a frizura dúsabb hatás kelt, és segít megemelni a hajszálakat a tövüknél. A maximális dús hatás érdekében használd egyszerre a termékcsalád összes termékét!

A sampon ára: 830 forint. A balzsam ára: 830 forint. A spray ára: 1130 forint. Megveheted őket az avononline.avon.hu oldalon keresztül is.

Avon
Avon

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet