Egy megfizethető módszer a narancsbőr és a ráncok ellen, amely tényleg hatásos

2019.július.30.

A hibátlan vonalak, a tökéletes test elérése nem álom többé: az új Endosphere Therapy gyorsan, hosszú távon segít megszabadulni a zavaró feleslegtől és narancsbőrtől. Magyarországon kizárólag a Beauty Pest Brow szalonban próbálható ki a kezelés.

Egy megfizethető módszer a narancsbőr és a ráncok ellen, amely tényleg hatásos
Fotó: Shutterstock

Az alakformáló gép speciális mechanizmussal ellátva garantálja az eredményt – már be lehet jelentkezni!

Az AkSensorALL alakformáló, Olaszországban fejlesztett készülék itthon újdonságnak számít, az egyetlen gép a Beauty Pest Brow szalonban próbálható ki április 8-tól. Az interaktív alakformáló eszköz – más alakformáló gépekkel ellentétben - pontosan felméri a kezelés során használandó energiát, erősséget, saját maga szabályozza a nyomást, mivel képes felismerni a szövet típusát és tulajdonságait. Automatikusan beállítja az ideális frekvenciát az Endosphere Therapy kezeléshez, mindenkinek egyénre szabottan, a saját adottságai alapján. Ezzel optimalizálja a kezelés idejét, az eredményt pedig garantáltan láthatóvá teszi!

A fejlesztést hosszú ideig tartó, alapos és szakmai tanulmányozás előzte meg, így a készülés tökéletesen végzi a dolgát a kezelés ideje alatt: feszesíti a bőrt, rugalmassá teszi a szöveteket, bontja a felhalmozódott zsírfelesleget, és a narancsbőrt is eltüntetni. A test karbantartása mellett az arc fiatalítására is tökéletes megoldást nyújt: a ráncok eltüntetésében segít, és a megereszkedett vagy teltebb arcvonalakat is finomítja, formázza.

Fotó: Shutterstock

Az Endosphere Therapy segítségével frissül a vérkeringés, erősödik az izomzat, a karcsúsodás mellett az egészség megőrzésében is segít.

<˘˘˘˘/>Kipróbáltuk, tényleg bevált!˘˘˘˘

Szerkesztőink kipróbálhatták az arc- és testkezelést is. Az eredmény tényleg elképesztő. Míg az arckezelés egy teljesen fájdalommentes, masszírozó érzést nyújt, addig a testkezelés kissé kellemetlen, de az eredmény annyira lehengerlő volt, hogy megéri ez az icipici fájdalom.

Árak: Egy kezelés testre 25 ezer forint, arca 20 ezer forint, de kedvezményes csomagokat is vásárolhatsz.

Mi biztosan megyünk még!

Nézd meg a videót, és saját szemeddel győződj meg arról, hogy csupán EGY kezelés mennyit segít:

Ez is érdekelhet

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói