Egy természetes hajápoló, amitől olyan lesz a hajad, mintha a fodrásztól jöttél volna

Amikor a hajunkról van szó, bizony hajlamosak vagyunk elmenni a végletekig. Holott a legtöbb esetben a kevesebb néha több, ami az összetevőket illeti pedig egészen biztosan. Lépj be az Authentic Beauty Concept holisztikus, professzionális hajápolók világába és felejtsd el a túlcsicsázott, mérnöki pontossággal megtervezett frizurákat! Hiszen a természetesség mindig jobb választás!

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT koncepcióját fodrászok, művészek és olyan emberek inspirálták, akik ugyanazokat az értékeket vallják.
"Egy olyan hajápoló és hajformázó termékcsaládot alkottunk meg, amely képviseli mindazt, amiben hiszünk és valóságos értékeket közvetít. Valamit, ami autentikus, természetes, egyszerű és gondosan válogatott összetevőkből készült. Eredetit akartunk alkotni, amivel a vendégeink azonosulni tudnak. Egyedi élmények, ötletek és meggyőződések találkozásából született meg az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT."

Fókuszban a tiszta formulák

"Hiszünk abban, hogy ami kimarad, az legalább annyira fontos, mint ami belekerül. Az ápoló és styling formuláink épp ezért vegánok*, amelyeket a mentes értékrendre alapozva alkottunk meg: termékeink szulfátoktól, parabénektől, szilikonoktól, ásványi olajoktól és mesterséges színezékektől mentesek. Tiszta, egyszerű, természetes, és gondosan válogatott termékek."

Töredezett a hajad? Így hozd rendbe természetes módon!

Töredezett a hajad? Így hozd rendbe természetes módon!

Napjaink legnépszerűbb hajviselete új nyelvezetet használ és a valódi szépség laza textúráit élteti. Amit nem látsz, az jelenti az igazi különbséget. Az ápoló termékek felületaktívok, megteremtik a tökéletes haj alapját, a styling termékek pedig az észrevehetetlenségre törekedve láthatatlan segítséget jelentenek az autentikus frizura megteremtésében.

Látogass el egy mementóra

A prémium minőségű márka egy ápoló és egy styling szolgáltatás menüt tartalmaz. A vendég nem csak a szükségleteihez, de egyúttal a hangulatához is illő hajkezelés közül választhat. A hajápolások páratlanságáról a prémium kiegészítők és a 3 gondosan válogatott, szalon-exkluzív esszencia gondoskodik, amelyek prémium csomagolásban érkeznek, céljuk pedig a személyre szabott érzéki élmény biztosítása.

*A formulák mindegyike vegán, kivéve a méhviasz tartalmú Gritty Wax Paste és a Shaping Cream, valamint az Amplify Mousse, amely kitozánt tartalmaz.

Az Authentic Beauty Concept termékeit keresd a kiemelt fodrászszalonokban 2019. március 18-tól vagy látogass el az authenticbeautyconcept.hu weboldalra, ahol további információkat találsz!

Ez is érdekelhet

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát